Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
ben de bir de tam fındık zamanı şimdi bahçede yan babam yanOturduğum yerde terliyorum soğuk duş kesmedi 2 kez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de bir de tam fındık zamanı şimdi bahçede yan babam yanOturduğum yerde terliyorum soğuk duş kesmedi 2 kez
onun nedenini büyüklük ile orantili buluyorum. Feghouli bizim icin normal bir transfer gomis falandaÖyleyiz ama kalas Negredo bile çok fazla konuşuldu
Sayfalarca arda turan konusulmus
Barca'dan ayrilacak olsa en azindan inter'de falan oynar,Karakteri falan bi kenara istesek bile olmaz o transfer yani
görmemişlik yapıyorlar halbuki 2 yıl önce kat be kat daha iyisini aldılar (Gomez) bu kadar yaygara yapmadılar bir tarafları çok kalktıonun nedenini büyüklük ile orantili buluyorum. Feghouli bizim icin normal bir transfer gomis falanda
Ama onlar için çok büyük bir adım
Antalya Trabzondan daha iyi benceTransfer şampiyonu goygoyunun dönmesi iyi fenere de nani'yi rvp'yi alınca şişirdiler sonları hüsran oldu ayaklarımızın yere basması lazım şu transferler gelse bile lig çantada keklik değil fb-başakşehir-trabzon geçen seneden güçlü durumda şu an ligin kalitesi gittikçe artıyo.
Gripin fena değildi yaBizim kulüp maarşları fb ve bjk'ye göre çok kötü ve çok eski. Bir tane dinleyip gaza geleceğin maarş bulamıyorsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
görmemişlik yapıyorlar halbuki 2 yıl önce kat be kat daha iyisini aldılar (Gomez) bu kadar yaygara yapmadılar bir tarafları çok kalktı
Öyle bir hale soktular ki beni Dünyada en nefret ettiğim kulüp fenerbahçedir ama bunlar ve fbden biri şampiyon olacak deseler fb olsun derim o derece eminim ki çoğunuz aynı benim gibi düşünüyorsunuzYa bırakın transfer şampiyonu olsunlar. Böyle şeyler takım için de iyi değil. Bırakın tinerciler havaya girsin. Pepe uçanı kaçanı yakalar. Negredo 100 gol atar. Tamam bırakın atsınlar. Buna en güzel cevabı yine sahada verebiliriz. Bırakın küçümsesinler bizim transferleri.
YouTubeBizim kulüp maarşları fb ve bjk'ye göre çok kötü ve çok eski. Bir tane dinleyip gaza geleceğin maarş bulamıyorsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle bir hale soktular ki beni Dünyada en nefret ettiğim kulüp fenerbahçedir ama bunlar ve fbden biri şampiyon olacak deseler fb olsun derim o derece eminim ki çoğunuz aynı benim gibi düşünüyorsunuz