Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor, Senegalli yıldızın Hertha Berlin maçındaki 45 dakikalık performansına hayran kaldı. Formsuz Belhanda’nın yerine düşünüyor. Partnerleri Selçuk ve Fernando olacak.

Galatasaray'ın*Osmanlıspor'dan renklerine bağladığı*Badou*Ndiaye'nin ücreti tartışma konusu olmuştu. Ancak Senegalli yıldız,*Hertha*Berlinmaçının 2. yarısında oyuna girip öyle bir futbol sergiledi ki teknik direktör İgor Tudor ona hayran kaldı.

Östersunds*rövanşında etkisiz kalan, hazırlık maçlarında da beğenilmeyen Belhanda'nın yerine Kayseri'ye karşı Ndiaye'nin oynama ihtimali yükseldi. Bu durumda*Selçuk İnan*8, Manchester City'den gelen*Fernando Reges*ise 6 numara pozisyonunda görev yapacak.
-fanatik

Son zamanlardaki en komik hikayelerden

Severler öyle işi.Selçuk denilen kaptan bozuntusu yavşak medyaya rağmen gidecek.Taraftar bu herifi postalayacak.Başka yolu yok.

FANATIK, FOTOMAC, FOTOSPOR, AMKSPOR ve diger bunun gibi gazetelerin haberlerini burda paylasmak bence cok sacma. Gazete bosluklarini doldurmak icin hikaye yureten gazeteler ve tabii birde bunun tv boyutu var. Aspor mesela, onlarda tvnin fanatiki. Fellaini 5yil imza atti dediler sonra fatih terimle anlasti dediler. adamlar ha bire kirmizi veriyor :D sonra birtanesi tutunca, ilk biz dedik diye ovunmezlermi

beinspor, bipspor, ntvspor ve twitter duyumculari bana gore en saglam kaynak. Kotu olan sey burda onlarca kiside bu yazilan cizilenlere inanmasidir

selcuk oynamadığı sahaya cikmadigi surece 40 yil daha kalabilir sorun yok yeter ki tvyi actigimda onu ve geri paslarini, top kayiplarini gormeyeyim..

Belhanda formsuz ama Selcuk oynayacak ha? :asd:

campbell süper olurdu be hem solda hem sagda.
Ama bu evren güvenilir degil

Dogrudur, ozelikle forumda ismi baya bizimle anildi ve cogunluk olarak campell bize gelmesini ister ama pek ihtimal vermiyorum cunku cok yuksek maliyetli bir oyuncu.
Aynen bir ara galiba yunanistanda oynamisti, orda biraz kipirdadi onun disinda beklentilerin uzagindaydi. kapali kutu bence

Sanmıyorum forvetten daha çok kanatta katkı verir bu. Ama adam bi patlayamadı oradan oraya geziyor

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

campbell'in menajerinin şirketi ; ben arfa,miranda,bony,aboubakar gibi oyuncularida temsil ediyormuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt