Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen seneye transfer yapamayacagız. 2 sezonun takımı kuruluyor ki bayagı sağlam takım oldu. sonrasında altyapıdan gencler monte etmek gerekiyor. abileri ile pissinler.
Yuksek olasılık eylül ekim uefa ile anlaşma yapılacak
Oda aldigin kadar sat olacak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forvete konate dediyse beinsports hala sürprizi bulamadılar belli ki

Adam iyiki sürpriz dedi herkese malzeme çıktı şimdi de zlatan. Hergün farkli isimler zkatan çok maliyetli olur gelse tabiki yer yerinden oynar 1 sene oynasa buralari yanar . Storeler coşar ama zor . Gomisde daha uyum saglayamadi gibi duruyor ama konate gibi genc biri olsada iyi olur neyse görecez solbek sol açık stoper ve fegu bakalim . Bugun şu fegu gelecekse gelsin yoksa yattı dicem artik oyaliyor lig başlıyor artık ya

GT-I9500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ercan Kinay beinsportsun sitesinde şu asamoahtan sonraki 2 transfer olayı,konate ve denayer haberi yok.redreport hürriyetten kopyalamış belliki.

Yuksek olasılık eylül ekim uefa ile anlaşma yapılacak
Oda aldigin kadar sat olacak

yıllık kar üzerinden de transfer yapılıyor die biliyorum. psg mesela sponsorları sisirip kar'a geciyor. bu sezonu kar ile kapatırsak sorun olmaz. atıyorum 10m euro kar ettik, hic oyuncu satmasakta 10m euro luk oyuncu alabilmemiz lazım. tabi yeni güncelleme geldi ise bilemem. belki sadece oyuncu satısına göre transfer yap diyecekler.

yıllık kar üzerinden de transfer yapılıyor die biliyorum. psg mesela sponsorları sisirip kar'a geciyor. bu sezonu kar ile kapatırsak sorun olmaz. atıyorum 10m euro kar ettik, hic oyuncu satmasakta 10m euro luk oyuncu alabilmemiz lazım. tabi yeni güncelleme geldi ise bilemem. belki sadece oyuncu satısına göre transfer yap diyecekler.
Kar olayı ise güzel
Ama sattığım kadar yada kadro kısıtlaması da gelebilir
Arazi satışları finansal fair play a girmiyor
Büyük ihtimal devasa bir sponsor anlaşması ile parayı kaydirabiliriz

Ne gerek var 4 aylık için?

Bence şu saatten sonra sow tarzı, hareketli genç kanat forvet almak daha mantıklı.
Ibo imza dağıtsa yeter stadda
Bu iş pazarlama işi
Sneijder den sonra böyle bir yüze ihtiyaç var
Umarım sneijder dedim diye konu oraya dayanmaz

Fotomaç Baslik atmis:

FT dönerse hirvat hoca yollanir

Habercilik budur iste

Sent with all of my love for the one and only GALATASARAY

Emre Çolak hangi takımda oynuyor lan? Hala Deportivo mu, yoksa gitmiş miydi?

Gsc App

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt