Ömer Tuğrul Yılmazer
Berlin Panteri
- 4 Temmuz 2009
- 49.494
- 2.795
- 2.063
Zlatan yıl başına kadar sakat değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuksek olasılık eylül ekim uefa ile anlaşma yapılacakmuhtemelen seneye transfer yapamayacagız. 2 sezonun takımı kuruluyor ki bayagı sağlam takım oldu. sonrasında altyapıdan gencler monte etmek gerekiyor. abileri ile pissinler.
Asomoah i aldimi islem tamam gibicenk ergune güvenelim.stoper,solbek,sol kanat,forvet gelecek .inşallah.
Sakat sözleşme de ona göre yapılırZlatan yıl başına kadar sakat değil mi?
Yuksek olasılık eylül ekim uefa ile anlaşma yapılacak
Oda aldigin kadar sat olacak
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elimizdeki en verimli sol kanat Yasin. Feghouli ilk maça yetişirse solda da Yasin oynasın. Garry formda görünüyor ama bu takıma şu an gol atacak adam lazım.
Sakat sözleşme de ona göre yapılır
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kar olayı ise güzelyıllık kar üzerinden de transfer yapılıyor die biliyorum. psg mesela sponsorları sisirip kar'a geciyor. bu sezonu kar ile kapatırsak sorun olmaz. atıyorum 10m euro kar ettik, hic oyuncu satmasakta 10m euro luk oyuncu alabilmemiz lazım. tabi yeni güncelleme geldi ise bilemem. belki sadece oyuncu satısına göre transfer yap diyecekler.
Ibo imza dağıtsa yeter staddaNe gerek var 4 aylık için?
Bence şu saatten sonra sow tarzı, hareketli genç kanat forvet almak daha mantıklı.
Kaynak alalım kardeşAsamoah kendi demiş beni alin diye bize
Ben ona pek inanmıyorum açıkçası ama benim için Feg ve Asamoah yeterli. Sonrası çilek veya süpriz kategorisinde. Bu iki adam sezonun kaderini belirleyeceklerdir ki feg geldi sayıyorum quakerboy'un son mesajı a istinaden.