Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu transfer bütçesi riva'nın parası değilse dursun özbek bu paraları nerden buldu işte en büyük soru budur

TapaTalK
Artı 20 milyon harcamışsın zaten sen en büyük açığı faizden dolayı veriyordun, şuan için geçen senelere ilave yani 15 milyon olan bütçeni 30 a çıkarmış oldun. Ayrıca loca lardan herhalde bir 15-25 milyon da gelir.

Sent from my SM-G935F using GSCimbom mobile app

Son düzenleme:
Dostum çöplere para bayılıp onlardan performans beklemekle büyüyecek bir kulüp değiliz biz. Çok şükür reklam stad forma gelirleri ile 50-60 milyon Euro bandında iyi bir takım kurabiliriz. Yeter ki Tarık, Salih Dursun, Selçuk, Semih, Yasin gibi kazmalara para bayılmayalım. Her sene 1-2 nokta transfer ve altyapıdan 1 oyuncuyu 21 kişilik kadroya ekleyebilsek başka bir şeye ihtiyacımzı kalmaz.

Bu sene bu yatırımı yapmamız gerekiyordu. Yönetim bu konuda doğru hamle yapıyor. Şansımız, tv gelirlerinin bu sene artması oldu. Bu sene o açıdan çok kritik. Mutlaka ilk 2'de olup seneye Ş.Ligi'ni gitmemiz gerekiyor.

Ne ilk ikisi Feg'ten sonra 2 transferle Mayıs gelmeden şampiyonuz.

Beklerin iyi olmazsa takım atağa iyi çıkamaz

Kesinlikle asamoah için şartlarımızı zorlamalıyız çünkü olmazsa 2.alternatif tudor'un kendi vatandaşı

TapaTalK

futboldan oyuncundan anlayan tip sneijder sistemime uymuyor diye göndertip belhandayı aldırmaz.5. SINIF amatör küme topçusu garry rodriguesi oynatıcam diye brumayı kadro dışı bırakmaz.Boş işleri bırakınız.

tudor kimki sneijderi yollasın ? sneijderi gönderrn yönetim . Tudora sormamışlardır bile eğer tudor yolladı diyorsan birax safsın hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt