Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Daha önce çekilen krediler de bilgilendirme yapıldıBu konuda bilgim yok ama daha önce spk'ya bildirildiğini hatırlamıyorum
TapaTalK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce çekilen krediler de bilgilendirme yapıldıBu konuda bilgim yok ama daha önce spk'ya bildirildiğini hatırlamıyorum
Corriere dello Sport
G.Saray'ın Juventus rahle-i tedrisatından geçmiş hocası Tudor,Asamoah'ı istiyor. Şimdilik €8M'luk ilk teklif reddedildi
Kredi cekildi mi spkya bildiri olmak zorunlulugu var diye biliyorum.Bu konuda bilgim yok ama daha önce spk'ya bildirildiğini hatırlamıyorum
Artı 20 milyon harcamışsın zaten sen en büyük açığı faizden dolayı veriyordun, şuan için geçen senelere ilave yani 15 milyon olan bütçeni 30 a çıkarmış oldun. Ayrıca loca lardan herhalde bir 15-25 milyon da gelir.Bu transfer bütçesi riva'nın parası değilse dursun özbek bu paraları nerden buldu işte en büyük soru budur
TapaTalK
Mangala ne alakakronik sakata 10 verene kadar 15 ver bunu al
YouTube
Dostum çöplere para bayılıp onlardan performans beklemekle büyüyecek bir kulüp değiliz biz. Çok şükür reklam stad forma gelirleri ile 50-60 milyon Euro bandında iyi bir takım kurabiliriz. Yeter ki Tarık, Salih Dursun, Selçuk, Semih, Yasin gibi kazmalara para bayılmayalım. Her sene 1-2 nokta transfer ve altyapıdan 1 oyuncuyu 21 kişilik kadroya ekleyebilsek başka bir şeye ihtiyacımzı kalmaz.
Bu sene bu yatırımı yapmamız gerekiyordu. Yönetim bu konuda doğru hamle yapıyor. Şansımız, tv gelirlerinin bu sene artması oldu. Bu sene o açıdan çok kritik. Mutlaka ilk 2'de olup seneye Ş.Ligi'ni gitmemiz gerekiyor.
resmini attim bro gazete sayfasininöyle bi haber yok.reddetmesi olası degil diyodu dünkü haberde italyanlar
Mangala ne alaka
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne ilk ikisi Feg'ten sonra 2 transferle Mayıs gelmeden şampiyonuz.
futboldan oyuncundan anlayan tip sneijder sistemime uymuyor diye göndertip belhandayı aldırmaz.5. SINIF amatör küme topçusu garry rodriguesi oynatıcam diye brumayı kadro dışı bırakmaz.Boş işleri bırakınız.
bneim sabah koydugum kaynak daha iyi corrieradan : )8 milyon +bonus teklifini reddetmesi olası degil diyodu @gdsresmini attim bro gazete sayfasinin
Kendisi verip temlik koyduruyordur bir şekilde kılıfına uydururlarKredi cekildi mi spkya bildiri olmak zorunlulugu var diye biliyorum.
Her nasilsa sermaye artirimi bilgilendiriliyorsa kredi de bilgilendirilmesi lazim.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Hücum yapamaz bu sisteme uymazSol stoper Sol bek ikisinide oynar.
tudor kimki sneijderi yollasın ? sneijderi gönderrn yönetim . Tudora sormamışlardır bile eğer tudor yolladı diyorsan birax safsın hocam