Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
villerealle daha anlaşmamış galiba fenerbahcemizzz

He yavrum he 132834834 orta açıp 1 tane denk getirememesi de sistem takımı olmamamızdan dolayıydı zaten. Boş boş konuşma. Sövdüğümüz Sarbi bile 3 defa Linnes'i cebinden çıkarırdı. Sarbi'den daha kötü orta açanını para verip aldık. Defansta da dikiş tutturamayan malın önde gideni. Her maç pazara yolluyorlar herifi. En fazla iyi bir yedek olur bu takımda. O kadar.

boş konuşan varsa sensin.Bu yazdıklarını unutma sol stoper alınmasında sezon ortasında hatırlatırım.

Juventusla görüşmeler olumlu ilerliyormuş

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1614968_Galatasaray_SK.jpg

Niye olmasın kardeşim? bunlar kanka değil mi? arda selçuğun yedek kaldığı yerde ne yapar sence?

Bunlar beton sahada mahalle maçı yapmayacaklar.Yıl 2017, öyle bir şey olmaz. Adam gelirken, Selçuk oynamazsa gelmem şartı mı koyacak. Ona ne hem. Az gerçekçi olun. Herkes parasına bakar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kadar para aldılar Kjaer'den düzgün bi forvet alamıyolar mı :D Ben onların yerinde olsam gider Abubakar'ı alırdım

Arda en azından gidip hakemle tartışır,Galatasaray'ın hakkını savunur Selçuk'un alakası yok giydiği formayla

Bunlar beton sahada mahalle maçı yapmayacaklar.Yıl 2017, öyle bir şey olmaz. Adam gelirken, Selçuk oynamazsa gelmem şartı mı koyacak. Ona ne hem. Az gerçekçi olun. Herkes parasına bakar.

Kardeşim senin dediğin profesyonel yönetilen klüplerde olur.Sence bizim yönetim profesyonel mi?

Beyaz Tv ailesi ağlıyor. Terim gelmezse , ki gelmeyecek gibi, o devrim denen puşt bir daha zor galatasaray haberi verir.

boş konuşan varsa sensin.Bu yazdıklarını unutma sol stoper alınmasında sezon ortasında hatırlatırım.
Sol bek an az stoper kadar hayati. Şu ana kadar yediğimiz gollerin yüzde 70'ini sol taraftan yedik. 2 Östersund maçında da ataklar full oradan geldi. Carole-Linnes'i topla yarım adam etmez. Stopere Denayer gelecek büyük ihtimalle son günlerde. Maicon'un hız dezavantajını kapatır. Geride 2 tane çok iyi oyun kuran stoperimiz de olmuş olur. Hem sağ beki de yedeklemiş oluruz. Denayer Linnes'den 3-4 gömlek üstün oynar sağ bekte...

İster kabul et ister etme, Sarbi 3 tane Linnes ederdi...
Bunu Sarbi'yi övmek için değil, Linnes'in rezilliğini anlatmak için söylüyorum . Onun da ABV yoksa...

Son düzenleme:
Ardayi alarak bu kdr iyi transferleri bir hamleyle heba etmeyide ancak dursun becerirdi herhalde

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt