Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arjantin Milli Takimi icin calisiyor bu da![]()
Mancini hocamm <33 Atletico'dan Kranevitter'i almis
bu adam biliyor işi. bize bunları alın diye verdiği listedekiler yerine komisyon topculari alinmasaydi ah ah.![]()
Mancini hocamm <33 Atletico'dan Kranevitter'i almis
arda haberleri ne alaka durum ciddimi?
pubisinden müzmin sakat diye haberler dolanıyordu en son
Arda saha dışı profesyonel bir futbolcudan uzak ok
Saha içinde bu ligi darmaduman eder diğer transferlerimiz gibi buda açık bi gerçek
rdas saha içinde zararli çıkacağımizi düşünmuyorum. Saha dışında da dursun özbek sayesinde her dk rezil oluyoruz zaten. Şampiyon olalım bu sene çok kritik bi sene. Kalite şartTürkiye'de arda ne yapsa hep gündem olacak. Hem biz zararlı çıkıcaz hem de kendisi. Arda'ya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geçmiş olsun reis.aman kardeş pubis demeyin bana... 8 aydır maç yapamıyorum bu illet yüzünden futbolcu için ayağın kırılsa çok daha iyi.. ben basit bir halı saha maçından bahsediyorum bunlar koca profesyonel topçu o sakatlığı tam atlatması mümkün değil
ben arfayı nice başkanı yalanlamış.ama nice taraftarı blöf yapıyo diyo..ben arfa ne zaman gelecekmiş,ne zaman açıklancak demişlerkeşke buraya gelmek istese de alsak.ama yarın ya nice ya lyon ya marsilya alır ben arfayı.
Niye celallendin ki Arda efsane falan demedim. Sen arda nin sadece 1 şampiyonluğu var demişsin bu efsane olmasına mani oluyorsa en fazla şampiyonluğu olan Sabri en büyük efsane olur diyorum. Efsane olmak için şampiyonluk sayısını kriter olarak göstermeni garipsedim.
Bir de şöyle düşün alt yapindan çıkan biri senle başarı yakaladıktan sonra yurt dışında da başarı kazanmış. Bununla da gurur duyulabilinir... mesela Cengiz Under Roma ya transfer oldu ama Altınordu nun simgesi haline geldi...
Arda gelsin gelmesin mühim değil. Haz ettiğimden de söylemiyorum ama argümanlar basit kaçıyor.
Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..