Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder:"Hala kupalar kazanmak istiyorum. Bunun için Nice'e geldim."

Winner.

DGtC4eBXYAAxaA_.jpg

Mancini hocamm <33 Atletico'dan Kranevitter'i almis
Arjantin Milli Takimi icin calisiyor bu da :)

Feghouliyide dahil edersek aldığımız oyuncuların toplam değeri 57 Mio € transfermarktta biz ise yaklaşık 40 Mio ödemiş olduk

arda haberleri ne alaka durum ciddimi?
pubisinden müzmin sakat diye haberler dolanıyordu en son

aman kardeş pubis demeyin bana... 8 aydır maç yapamıyorum bu illet yüzünden futbolcu için ayağın kırılsa çok daha iyi.. ben basit bir halı saha maçından bahsediyorum bunlar koca profesyonel topçu o sakatlığı tam atlatması mümkün değil

ben arfayı nice başkanı yalanlamış.ama nice taraftarı blöf yapıyo diyo..ben arfa ne zaman gelecekmiş,ne zaman açıklancak demişler:D keşke buraya gelmek istese de alsak.ama yarın ya nice ya lyon ya marsilya alır ben arfayı.

Wesley Sneijder: "Kariyerimde hep meydan okumalar var, hala şampiyonluklar yaşamak istiyorum ve bundan dolayı şu anda Nice'deyim"

Arda saha dışı profesyonel bir futbolcudan uzak ok
Saha içinde bu ligi darmaduman eder diğer transferlerimiz gibi buda açık bi gerçek

Türkiye'de arda ne yapsa hep gündem olacak. Hem biz zararlı çıkıcaz hem de kendisi. Arda'ya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Türkiye'de arda ne yapsa hep gündem olacak. Hem biz zararlı çıkıcaz hem de kendisi. Arda'ya ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.

rdas saha içinde zararli çıkacağımizi düşünmuyorum. Saha dışında da dursun özbek sayesinde her dk rezil oluyoruz zaten. Şampiyon olalım bu sene çok kritik bi sene. Kalite şart

aman kardeş pubis demeyin bana... 8 aydır maç yapamıyorum bu illet yüzünden futbolcu için ayağın kırılsa çok daha iyi.. ben basit bir halı saha maçından bahsediyorum bunlar koca profesyonel topçu o sakatlığı tam atlatması mümkün değil
geçmiş olsun reis.

Feghouli berberini de Istanbul'a getirmek istiyormus, Cenk ise olmaz benim berbere gidersin demis, gorusmeler orada tikanmis.

ben arfayı nice başkanı yalanlamış.ama nice taraftarı blöf yapıyo diyo..ben arfa ne zaman gelecekmiş,ne zaman açıklancak demişler:D keşke buraya gelmek istese de alsak.ama yarın ya nice ya lyon ya marsilya alır ben arfayı.

Ben Arfa fenere gider gibi duruyo onların dışında kimse vermez o parayı ben arfa'ya

Niye celallendin ki Arda efsane falan demedim. Sen arda nin sadece 1 şampiyonluğu var demişsin bu efsane olmasına mani oluyorsa en fazla şampiyonluğu olan Sabri en büyük efsane olur diyorum. Efsane olmak için şampiyonluk sayısını kriter olarak göstermeni garipsedim.

Bir de şöyle düşün alt yapindan çıkan biri senle başarı yakaladıktan sonra yurt dışında da başarı kazanmış. Bununla da gurur duyulabilinir... mesela Cengiz Under Roma ya transfer oldu ama Altınordu nun simgesi haline geldi...

Arda gelsin gelmesin mühim değil. Haz ettiğimden de söylemiyorum ama argümanlar basit kaçıyor.

Biz ana karakterlerden bahsetmiyor muyuz? Arda hesapta bir ana karakter ve önemli bir adam, bende onu diğer ana karakterlerle kıyaslıyorum. Sabri'nin kazanılan şampiyonluklardaki katkısıyla Muslera, Melo gibi adamların katkısı bir mi? Onların %90'sa Sabri'nin %10 bile değildi. O yüzden böyle bir örnek için Sabri'yi öne çıkarmanı mantıklı bulmadım. Arda'nın bırak şampiyonluğu fb galibiyeti bile yoktu, madem bu kadar über bir adamdı çıkıp kazandırsaydı bir derbi. Muslera, Melo, Sneijder gibi adamlar kaç tane derbi kazandırdı bu takıma? Ek olarak bir insanı efsane yapan futbolu kadar karakteridir bence. Arda'da 2. kısım kesinlikle yok.

CR3‏ @cr03ny
Sabahtandır feghouli nin gelebileceği uçakların listesini çıkarıyoruz ne hallere düştük ya

:D

DGtJBVhXgAAywxr.jpg:large

Bir galatasaraylinin muslerayi sevmemesi mümkün mü ama arda alt yetişip barcaya gitmiş ve her zaman Galatasarylı olduğunu azizin o iki katı maaslar teklif etmesine ragmen parayi secmemistir. Ahh ı maddeyi koymasaydi başkan görürdüm snejderi(çok sevmeme rağmen).. ya bjk ya fb deydi buraya yazıyorum bazen takıma çok şey vermek birşey ifade etmez..

Ya adam 4,5 Milyon € birakip gitmis hala arkasindan atip tutuyorsunuz yok Fenere Besiktasa giderdi diye.

Anlasilan hala Sneijder'in nasil bir insan oldugunu ve nasil bir karaktere sahip oldugunu cözememissiniz. Yazik gercekten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt