Transfer Nöbeti (ARŞİV 13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DGubA5iW0AAmhaE.jpg

Yıldırım: "Dün Emre Mor için 2 milyonu kiralık, 8 milyonu bonservis olmak üzere 10 milyon euroluk teklif yaptık. Beklemedeyiz."

Interden haberi yok herhalde

Juventus,Galatasaray'ın Asamoah için yaptığı 8M€ + bonusları içeren ilk teklifi reddetti. Juve'nin 10M istediği biliniyor (Corriere dello Sport)

15 saat önceki haber.önce ben tasıyım dedim.corriera biraz tırt bi kaynak.bunlar dışında reddedildi diyen de yok.ama bu sondk geçilir tabi.

Juventus asamoah için 8 milyon+bonuslar gibi önemli bi teklif aldı .juventusun böyle bi teklifi reddetmesi mümkün gözükmüyor (sportnotizie)

bu haber ise geçilmez.

Son düzenleme:
Yıldırım: "Dün Emre Mor için 2 milyonu kiralık, 8 milyonu bonservis olmak üzere 10 milyon euroluk teklif yaptık. Beklemedeyiz."

Interden haberi yok herhalde

la gazette della sport rakamları bile açıkladı.2 yıl kiralık.opsiyonu 15 milyon avro.48 saat içinde açıklancak

Juventus,Galatasaray'ın Asamoah için yaptığı 8M€ + bonusları içeren ilk teklifi reddetti. Juve'nin 10M istediği biliniyor (Corriere dello Sport)

15 saat önceki haber.önce ben tasıyım dedim.corriera biraz tırt bi kaynak.bunlar dışında reddedildi diyen de yok.ama bu sondk geçilir tabi.

Juventus asamoah için 8 milyon+bonuslar gibi önemli bi teklif aldı .juventusun böyle bi teklifi reddetmesi mümkün gözükmüyor (sportnotizie)

bu haber ise geçilmez.
Italyanin totomaci sayilir corriera della sport. Ciddiye alinmaya bile degmez.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Aziz Yıldırım biraz önce bizi kastederek: "Bir kulübümüz UEFA'da olmadığı için rahat rahat transfer yapabiliyor dedi." Böyle bir durum var mı gerçekten? Bizim Uefa'yla anlaşmamız bitmemiş miydi zaten. Eğer gerçekten Aziz Yıldırım'ın bahsettiği gibi bir durum varsa, ister istemez şampiyonluk için kadro kurmak amacıyla Avrupa'dan bilerek elenme ihtimali geliyor insanın aklına.

Sanmıyorum ama eğer öyleysede taktir ederim. Dursunun aldığı en mantıklı karar olmuş olur. Avrupalık bi takım yok şuan hiç üzüntüye gerek yok. Gelenlerin yarısı gelmeyecekti Avrupaya gitseydik belkide yeterli kadro denilecekti.
Böyle daha iyi, şampiyonluk yarışı uefadan kat kat daha güzel, CL ayrı tabii ki o na lafım yok. Onun içinde şampiyonluk şart ama

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Feghouli son gün vaz gececek galiba

Umarim b plani yapmistir cenk ergun

Böyük başkan Aziz mi konuşuyor yine? 3 temmuzdan başlamıştır yine herhalde.
Seneye de inşallah seçilir tekrardan. Batırdı kulübünü zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt