- 21 Ocak 2010
- 72.721
- 51.147
- 5.003
Mesut özel h.o fener sampiyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baska bir oyuncu icin para + kendisini takas da kullanmak istemesi sonraki bir konu.Öyle bir şey konuşulmadı ki. Lemina Tr'ye gelmek istemiyor dendi. Juve zaten başka bir oyuncu için 10 milyon + Lemina'yı önermişti.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acma germe yapmazsan normal.spor yaptım kollar kasıldı kımılatamıyorm
Yıldırım: "Dün Emre Mor için 2 milyonu kiralık, 8 milyonu bonservis olmak üzere 10 milyon euroluk teklif yaptık. Beklemedeyiz."
Interden haberi yok herhalde
Italyanin totomaci sayilir corriera della sport. Ciddiye alinmaya bile degmez.Juventus,Galatasaray'ın Asamoah için yaptığı 8M€ + bonusları içeren ilk teklifi reddetti. Juve'nin 10M istediği biliniyor (Corriere dello Sport)
15 saat önceki haber.önce ben tasıyım dedim.corriera biraz tırt bi kaynak.bunlar dışında reddedildi diyen de yok.ama bu sondk geçilir tabi.
Juventus asamoah için 8 milyon+bonuslar gibi önemli bi teklif aldı .juventusun böyle bi teklifi reddetmesi mümkün gözükmüyor (sportnotizie)
bu haber ise geçilmez.
Aziz Yıldırım biraz önce bizi kastederek: "Bir kulübümüz UEFA'da olmadığı için rahat rahat transfer yapabiliyor dedi." Böyle bir durum var mı gerçekten? Bizim Uefa'yla anlaşmamız bitmemiş miydi zaten. Eğer gerçekten Aziz Yıldırım'ın bahsettiği gibi bir durum varsa, ister istemez şampiyonluk için kadro kurmak amacıyla Avrupa'dan bilerek elenme ihtimali geliyor insanın aklına.
:asd22:![]()