Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaptığı umrumda değil ama çizdiği profil sebebi ile bayağı şaşırdım.
Şaşırmamak lazım;
AKP'li vekil Metin Akgün'ün kumar masasında görüntülendi! Kendini bakın nasıl savundu!

Ha Galatasaray sevgisinden dolayı kendisini severim. Tepki almasının nedeni altından kalkamadığı işlere girmesi. Yoksa Abdurrahim gibiler bizim gibi kulüpler için önemlidir. Oyuncuların mokuna kadar uğraşır o adam. Sıkıntılarıyla ilgilenir. Ve Galatasaray üzerinden prim yapma gibi bir amacı yoktur asla. Aşırı tepki veriliyor kendisine. Sadece röportajlardan uzak durması ve transferlere dokunmaması gerek.

images.webp

Şaşırmamak lazım;
AKP'li vekil Metin Akgün'ün kumar masasında görüntülendi! Kendini bakın nasıl savundu!

Ha Galatasaray sevgisinden dolayı kendisini severim. Tepki almasının nedeni altından kalkamadığı işlere girmesi. Yoksa Abdurrahim gibiler bizim gibi kulüpler için önemlidir. Oyuncuların mokuna kadar uğraşır o adam. Sıkıntılarıyla ilgilenir. Ve Galatasaray üzerinden prim yapma gibi bir amacı yoktur asla. Aşırı tepki veriliyor kendisine. Sadece röportajlardan uzak durması ve transferlere dokunmaması gerek.
Tepki verilme sebeplerine katılıyorum ama prim yapmama konusunda emin değilim. Misal bir Mustafa Cengiz, başkan olmadan önce tanıyor muydun? Keza Albayrak, yönetimde olduğu zaman ismi daha çok dillerde.

Kanıtım olmadığı için bilerek yapıyor da diyemem ama çizdiği profil ve şu görüntü sonrası şüphelerim daha da arttı.

top indirsin diye forvet falan almasinlar artik yeter yahu. ben hizli forvet istiyorum, az yetenekli olsun.

Tepki verilme sebeplerine katılıyorum ama prim yapmama konusunda emin değilim. Misal bir Mustafa Cengiz, başkan olmadan önce tanıyor muydun? Keza Albayrak, yönetimde olduğu zaman ismi daha çok dillerde.

Kanıtım olmadığı için bilerek yapıyor da diyemem ama çizdiği profil ve şu görüntü sonrası şüphelerim daha da arttı.
Abi bu hareketleri yapan biri Galatasaray'ı kişisel çıkarları için kullanıyor olamaz yahu :asd:

Biz ba yı alırız günü kurtarırız ( oynarmı oda muaamma ) adamlar en basiti niasseyi alır 1 sene sonra 10 milyona satarlat hem kral yaparlar . Bunu göremiyor bizimkiler .. Niasse bjkye yazılmış bu arada .

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aponun kumarbaz oldugunu yeni mi ögrendiniz heheh. Online kumar hususunda bagimlidir.

Apo reis parayı katlarsa transfer yapacağız belli ki şansı yanında olsun iki forvet alırız dediğinde kasayı patlattı demekki ?

istifasini isteyelim
nasil izin gununde tatile giden topcuya kulup bul deniyorsa
transfer gerekirken tassak gecen yoneticiye de taraftar kulup bul diyemez mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt