Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve başkanları tekliflere açık olduğunu söylemiş. Hollanda Ligi'nin en iyi kanat oyuncuları arasında gösteriliyor. Ajax ve Psv'de peşindeymiş. Riekerink son kıyağını yapsa da almamızı teşviklese. Dries Mertens'e benzettim stilini. Heerenveen'den daha üst takımlara gitme zamanları gelmiş belli oluyor.

Ligin ilk yarısı tam bir eziyetti taraftar çabuk unutuyor forumda 2 forvetle herseyin değişeceğine inananlar var inşallah hoca unutmaz kale ve sağ,sol bek hariç her bölgeye transfer şart stoper,ortasaha,kanat,forvet×2 duruma göre ortasaha veya stoper 2 olabilir
Maicon kesin gitmeli serdar ve ozan kalırsa kalite bir isim geldiğinde idare eder o bölge,fernando-donk ikisinden biri gönderilip biri getirilmeli ikiside yarim adam
Garry madem yatacak baska yerde yatsin birazda yerine iyi bir kanat oyuncusu alirlar insallah forveti soylemeye gerek yok zaten
Sezon sonuda belhanda,marinao,feghouli falan kalan yabancilari komple gonderip 2 etapli temizligi yapmaliyiz 2 TRANSFERLE DÜZELMEZ BU TAKIM...

Sen çok büyük beklentiye girmişsin bence.

Çanlar yönetim için çalıyor.

IMG_20190102_035900.webp

Benim anlamadıgım bjknin bizim kadar santrafora ihtiyacı varken ba yı istemiyorlar bize yazıyorlar inatla bu işte bi iş var . Camiası neden istemiyorda bize kalıyor bu adam

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yatmış heralde 2 side , eren + muriki gelir bunlar 6 aydır hiçmi oyuncu araştırmamış anlamıyorum ya

yatmış heralde 2 side , eren + muriki gelir bunlar 6 aydır hiçmi oyuncu araştırmamış anlamıyorum ya

kaynak fotospor ya :/ sıcılacak gazeteye mi inanalım?ama demba ba olmaz,o kesin.ben fotomaç ve fanatik haberi koyunca agzıma ederlerdi 3 yaz önce forumda.az dikkat baba

kaynak fotospor ya :/ sıcılacak gazeteye mi inanalım?ama demba ba olmaz,o kesin.ben fotomaç ve fanatik haberi koyunca agzıma ederlerdi 3 yaz önce forumda.az dikkat baba

Radyospor görünce paylaştım bi kaçtane tutturdu onlar ama bu haberler bi kaç yerde cıktı bi sıkıntı oldugu aşıkar

0c4ee1d0c39dd23c83fe85fb01eaf321.jpg
4. Yıl üst üste şampiyon olup birde onu uefayla süslendiricek kadro ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt