- 27 Ocak 2010
- 140.068
- 106.565
- 5.788
Bugün de hiç transfer yapasım yok yav.
YONETIM
YONETIM
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav o parayı ödemiş olsan veya gomis bırakmak istemese biz yine 4.5a satardık zorla. Bunun neresi normal? 30 gol atmış bir adamı 4.5a satmanın neresi bormal?Sonuç olarak 6m€ kardayız. Nema problema bu durumda.
Görüştüğümüz bir Allahın topçusu var mı acaba gerçekten çok merak ediyorum.
️
Falko: Suan kulupte kaos ortamı var o geldı o gıttı su gelıo falan...her kafadan bı ses cıkıo..dm den yazan neden konusmuosun die soruolar. sımdı cıkıp bıseyler soleyıp ınsanları yanlıs yonlendırmek ıstemıorum zaten net bılgıler aldıgımda ogrenıceksınız️
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yav o parayı ödemiş olsan veya gomis bırakmak istemese biz yine 4.5a satardık zorla. Bunun neresi normal? 30 gol atmış bir adamı 4.5a satmanın neresi bormal?
6ya da satamamışız. 4.5 m euroya satılmış. BECERİKSİZLİKTE EVEREST SEVİYESİNDEKİ YÖNETİMİMİZE teşekkürler
benim bildiğim bizim maaş konusunda sıkıntımız yok ffp'de. 1,5 milyon gomis'e verip 6ya satsalar fazladan 1,5 milyon transfer bütçesi oluyorduUstat adama parayi odesek , 6 ya satsak ayni hesapti
Sen de yani yonetime her konuda vurmaya calisma , hakli olunan mevzular zaten tonla , ama bunlar zorlama elestiriler
Hadi 6 yi bile elestirmen tamam da , adamin icerideki parasina sayarsan tabi dusecek 6 milyon o oranda
Mantikli yorumlarin oluyor ama boyle zorlama seyler olunca amactan sapiliyor
benim bildiğim bizim maaş konusunda sıkıntımız yok ffp'de. 1,5 milyon gomis'e verip 6ya satsalar fazladan 1,5 milyon transfer bütçesi oluyordu
1 kuruş para harcamazGalatasarayımıza Dzeko alınabilir mesela.
1 kuruş para harcamaz