Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün de hiç transfer yapasım yok yav.

YONETIM

Bizde Fransa liginde 20 gol atmış adamı 2.5'a aldık öyle bakarsak. Diğer taraftan maaşları çok yüksek ya satacaksın ya oynatacaksın senede 4.5 alan adamı yedek bırakamazsın.

Bugün de hiç transfer yapasım yok yav.

YONETIM

1170688.png

Falko: Suan kulupte kaos ortamı var o geldı o gıttı su gelıo falan...her kafadan bı ses cıkıo..dm den yazan neden konusmuosun die soruolar. sımdı cıkıp bıseyler soleyıp ınsanları yanlıs yonlendırmek ıstemıorum zaten net bılgıler aldıgımda ogrenıceksınız

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dunajska Streda have rebuffed Celtic's bid of £1.75 million and want around £2.7 million to greenlight his move to Parkhead, according to The Record.

Bayo icin takimi 2,7 milyon pound istiyormus.

Yav o parayı ödemiş olsan veya gomis bırakmak istemese biz yine 4.5a satardık zorla. Bunun neresi normal? 30 gol atmış bir adamı 4.5a satmanın neresi bormal?

Adamın 1.5 alacağı var zaten. 4.5 da heriflerin verdiği para. Totalde 6m€ + var bilançoda.

Satıldığı para az tabi. O ayrı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@hoguenes: Schalke solbekleri Rahman Baba'yı oynayabileceği bir takıma kiralayacakmış. Mariano satılırsa Nagatomo sağbeke geçebilir, Baba çok ucuza bize gelebilir. Sakatlık sonrası formuna kavuşabilmek için herşeyini verir, çok kaliteli bir solbek.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6ya da satamamışız. 4.5 m euroya satılmış. BECERİKSİZLİKTE EVEREST SEVİYESİNDEKİ YÖNETİMİMİZE teşekkürler

Ustat adama parayi odesek , 6 ya satsak ayni hesapti

Sen de yani yonetime her konuda vurmaya calisma , hakli olunan mevzular zaten tonla , ama bunlar zorlama elestiriler

Hadi 6 yi bile elestirmen tamam da , adamin icerideki parasina sayarsan tabi dusecek 6 milyon o oranda

Mantikli yorumlarin oluyor ama boyle zorlama seyler olunca amactan sapiliyor

Eren - Tolgay takası yapsak mantikli olur sanki ha ne dersiniz? Bence cogzel olur. Yapalim bunu.

Ustat adama parayi odesek , 6 ya satsak ayni hesapti

Sen de yani yonetime her konuda vurmaya calisma , hakli olunan mevzular zaten tonla , ama bunlar zorlama elestiriler

Hadi 6 yi bile elestirmen tamam da , adamin icerideki parasina sayarsan tabi dusecek 6 milyon o oranda

Mantikli yorumlarin oluyor ama boyle zorlama seyler olunca amactan sapiliyor
benim bildiğim bizim maaş konusunda sıkıntımız yok ffp'de. 1,5 milyon gomis'e verip 6ya satsalar fazladan 1,5 milyon transfer bütçesi oluyordu

Maas konusunda ayri bir maddemiz yok ama sportif faaliyetler acisindan bir gelir gider dengemiz ayrica bonservis kisitimiza ek olarak var

Bunu isvicreye gittigimde masaya yatirmistim oradaki profesyonellerle , asil amacin futbol icinde paranin kalmasi oldugunu soylemislerdi

Bizim disimizda bazi dogu blogu ulkelerde de futbol finansmaninin baska yerlere harcanmasi durumu varmis , ozellikle su sporlarina

Hirvatistanda bir kulup futbol sponsoru geliri ile havuz yapmis , bu ornegi vermislerdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt