- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Yönetimin ve teknik heyetin her daim arkasında olman beni mutlu ediyor.
Hep arkasındayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetimin ve teknik heyetin her daim arkasında olman beni mutlu ediyor.
Maas konusunda ayri bir maddemiz yok ama sportif faaliyetler acisindan bir gelir gider dengemiz ayrica bonservis kisitimiza ek olarak var
Bunu isvicreye gittigimde masaya yatirmistim oradaki profesyonellerle , asil amacin futbol icinde paranin kalmasi oldugunu soylemislerdi
Bizim disimizda bazi dogu blogu ulkelerde de futbol finansmaninin baska yerlere harcanmasi durumu varmis , ozellikle su sporlarina
Hirvatistanda bir kulup futbol sponsoru geliri ile havuz yapmis , bu ornegi vermislerdi
Sence bizim yönetimin bundan haberi var mıdır? Renktaş@hoguenes: Schalke solbekleri Rahman Baba'yı oynayabileceği bir takıma kiralayacakmış. Mariano satılırsa Nagatomo sağbeke geçebilir, Baba çok ucuza bize gelebilir. Sakatlık sonrası formuna kavuşabilmek için herşeyini verir, çok kaliteli bir solbek.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
heralde yani o kadarini uefa binasina adim atmamis gscliler bile tahmin eder
sunu uzulerek soylemek durumundayim ki ustat sanirim uefaya yaptiginiz gezi sonucsuz kalmis
cunku konuya teget gecen bir yorumda bulunmussunuz
hirvatistandaki havuzun bize katki saglayacak bir anekdot olmadigi asikar. sanirim uefa yetkilileri sizi baslarindan savmak icin alakasiz seyler anlatmislar
İleri seviye görüşmeler?#SONDAKİKA
Younes Belhanda'nın Monaco transferi için ileri seviyede görüşmeler yapılmakta. Kulüplerin anlaşması yakın görünüyor. Önümüzdeki günlerde anlaşma sonuçlanabilir.
(Fransız Basını)
kaçıncı seviye oluyor o ileri seviye?#SONDAKİKA
Younes Belhanda'nın Monaco transferi için ileri seviyede görüşmeler yapılmakta. Kulüplerin anlaşması yakın görünüyor. Önümüzdeki günlerde anlaşma sonuçlanabilir.
(Fransız Basını)
Kaynak Müthiş.#SONDAKİKA
(Fransız Basını)
beklentiye girmekle alakası yok hocanın söylediği şey açık zaten 2 transfer döneminde takımı değiştirmeyi düşünüyor ki bencede değişmesi lazım olur yada olmaz orasını tartışmıyorum ama olması gereken bu,devre arasında bu kadar değişiklik olmaz düşünceside yanlış olmasa nolcak sanki çok iyi gidiyoruz sivas maçını kaybetsek herkesin ortak düşüncesi şampiyonluk gitti olcaktı son maç l.moskova yense avrupada gitcekti bundan daha kötü ne olabilir yani 3 yabancı satsak 5 yabancı alma hakkımız oluyor gelen bonservis,serbest oyuncu,kiralık derken transfer çok zor olmasa gerek bu yönetim bererir mi dersen bahsettiğin şey oysa orda haklısın bunlara güven olmaz ben sadece olması gerekeni söyledim..Sen çok büyük beklentiye girmişsin bence.
3m+Sinan'a ayakkabısını vermezler trezegenin
teklif gelen herkes satilabilir, buna nagatomo da dahildir. belhanda giderse iyi olur.