Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maas konusunda ayri bir maddemiz yok ama sportif faaliyetler acisindan bir gelir gider dengemiz ayrica bonservis kisitimiza ek olarak var

Bunu isvicreye gittigimde masaya yatirmistim oradaki profesyonellerle , asil amacin futbol icinde paranin kalmasi oldugunu soylemislerdi

Bizim disimizda bazi dogu blogu ulkelerde de futbol finansmaninin baska yerlere harcanmasi durumu varmis , ozellikle su sporlarina

Hirvatistanda bir kulup futbol sponsoru geliri ile havuz yapmis , bu ornegi vermislerdi

heralde yani o kadarini uefa binasina adim atmamis gscliler bile tahmin eder
sunu uzulerek soylemek durumundayim ki ustat sanirim uefaya yaptiginiz gezi sonucsuz kalmis
cunku konuya teget gecen bir yorumda bulunmussunuz
hirvatistandaki havuzun bize katki saglayacak bir anekdot olmadigi asikar. sanirim uefa yetkilileri sizi baslarindan savmak icin alakasiz seyler anlatmislar

heralde yani o kadarini uefa binasina adim atmamis gscliler bile tahmin eder
sunu uzulerek soylemek durumundayim ki ustat sanirim uefaya yaptiginiz gezi sonucsuz kalmis
cunku konuya teget gecen bir yorumda bulunmussunuz
hirvatistandaki havuzun bize katki saglayacak bir anekdot olmadigi asikar. sanirim uefa yetkilileri sizi baslarindan savmak icin alakasiz seyler anlatmislar

Sonuc beklentisi ile gitmemistim zaten , sonuc alacak bir apoletim de yok malumun oldugu uzre

Ozel islerim ve avrupa ligi finali icin cenevreye gitmisken randevu alip gorusmustum sadece

Zaten senin dedigin bir seyi daha dogruluyor , mevzu kulubun ya da uefa nin sitelerinden acikladigi kadar basit maddelerden olusuyor

#SONDAKİKA

Younes Belhanda'nın Monaco transferi için ileri seviyede görüşmeler yapılmakta. Kulüplerin anlaşması yakın görünüyor. Önümüzdeki günlerde anlaşma sonuçlanabilir.

(Fransız Basını)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray, sezonun ikinci yarı hazırlıklarına bugün saat 19.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla başlıyor.

Belhandanin arkadasi Manu Lonjon birsey yazmamis. O adamin normalde bilgisi olmazmi?

Belhandayı aldığımız paraya satsak yılın transferini yapmış oluruz.

Belhanda hakkinda, Manu Lonjon birsey yazmadigi halde hic birseye inanmayin.

Ama bence 7-8M arasi gider gibi.

Sen çok büyük beklentiye girmişsin bence.
beklentiye girmekle alakası yok hocanın söylediği şey açık zaten 2 transfer döneminde takımı değiştirmeyi düşünüyor ki bencede değişmesi lazım olur yada olmaz orasını tartışmıyorum ama olması gereken bu,devre arasında bu kadar değişiklik olmaz düşünceside yanlış olmasa nolcak sanki çok iyi gidiyoruz sivas maçını kaybetsek herkesin ortak düşüncesi şampiyonluk gitti olcaktı son maç l.moskova yense avrupada gitcekti bundan daha kötü ne olabilir yani 3 yabancı satsak 5 yabancı alma hakkımız oluyor gelen bonservis,serbest oyuncu,kiralık derken transfer çok zor olmasa gerek bu yönetim bererir mi dersen bahsettiğin şey oysa orda haklısın bunlara güven olmaz ben sadece olması gerekeni söyledim..

teklif gelen herkes satilabilir, buna nagatomo da dahildir. belhanda giderse iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt