Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.462
- 25.776
- 2.598
fabregas mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaynagı bizim basınfabregas mı ?
valla kadir zaten tek tük isimler var ordan burdan.timoty weah da celtice gidecek gibi.diğer alınaiblecek isimleri de bi ayırıp yazalım son kez.
ama bu kosovalı cocuk gelirse şahane olur.ben hollandaya baktıgımızı düşünmeidm.belki portekizden de biri gelir.
gecen yaz timoty weah ve emillano sala ile ilgilendik fransadan ama son anda olmadı.fransadan şu an marcus thuram ve balotelli mümkün.bi de moise kean işte italyadanforvete de Zeneli gibi genc biri gelsin Demba Ba gibi cöpleri izlemek istemiyorum
İkiside top uzaklastirmaktan başka bir numarası olmayan kazmanin tekiSadık,Ahmet Çalık’ı cebinden çıkarır. Ama tabi bize lazım olan Kompany,Mangala veya Miranda kalibresinde adamlar.
gecen yaz timoty weah ve emillano sala ile ilgilendik fransadan ama son anda olmadı.fransadan şu an marcus thuram ve balotelli mümkün.bi de moise kean işte italyadan
Ahmet Çalık daha kazma.İkiside top uzaklastirmaktan başka bir numarası olmayan kazmanin teki
Galatasaray Düşmanlarının .........
fenere gitmiş hocamSadık gelsin. Sonuçta altyaımızdan çıkan bir topçu. O kriterde de katkı sağlamış olur bize. Rotasyon iyi olur hem de.
Bizim için kayıp.fenere gitmiş hocam
Bunu cidden dedimiSadık : “Aslında kariyer planlamamda Fenerbahçe Yok ama eğlenceli bir deneyim olabilir diye evet ( gülerek) dedim.”