Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahmet genclerbirliginde iyiydi.ama ahmetin sorunu iyi oynarken bile hata yapması.bence sadıkla yarısırAhmet Çalık daha kazma.
bence o kadar düşmeyelim.gökay ve ogün ondan kat kat iyi ve yetenekliSadık gelsin. Sonuçta altyaımızdan çıkan bir topçu. O kriterde de katkı sağlamış olur bize. Rotasyon iyi olur hem de.
O kadar da değil.Orduya benziyor
Galatasaray Düşmanlarının .........
Haklısın. Ama Süper Lig tecrübeleri olmadığı için Terim pek tercih etmez.bence o kadar düşmeyelim.gökay ve ogün ondan kat kat iyi ve yetenekli
thuram kulüple sorunlar yasadı ama degeri ortada maçlarda.şimdiden bi 10 kagıt isterler.moise keanda olur istersekKean iyi olurdu.
Thurami satin almaya paramiz yetmez, kiralik da Guingamp göndermez bence.
Balo olabilir fazla maas istemiyorsa (veya sponsor bulursak).
gösterir.niye göstermesin?ozanı mecburiyetten oynatmadıki.taa gecen yaz verdi sinyali.istese pek ala ahmet ve donku oynatırdı stoperde.ama ozanı oynattı.ve hata yapsa da devamlı şans verdi.Haklısın. Ama süper Lig tecrübeleri olmadığı için Terim pek tercih etmez.
Keşke Ozan'daki cesaretini diğer isimler için de gösterebilse.
Mustafa Kaya sandım seni muhsap bir anBunu cidden dedimi
Hiçbir güç bana Ahmet’in iyi olduğunu kabul ettiremez.ahmet genclerbirliginde iyiydi.ama ahmetin sorunu iyi oynarken bile hata yapması.bence sadıkla yarısır
Umarım gösterir. Mesela forvet olarak Ali Yavuz'a şans vermesi şart. Çocuğun fiziği ve arzusu resmen oynat artık beni diye bağırıyor.gösterir.niye göstermesin?ozanı mecburiyetten oynatmadıki.taa gecen yaz verdi sinyali.istese pek ala ahmet ve donku oynatırdı stoperde.ama ozanı oynattı.ve hata yapsa da devamlı şans verdi.
ahmetten herkes iyi,orası kesinHiçbir güç bana Ahmet’in iyi olduğunu kabul ettiremez.
hoca kenarda olsa kolaydı bazı seyler ama kenarda degilken ümitin verdiği kararlar ortada.atalay iyiyken oyundan cıkardı gecen mac.ümite guvenip şunu oynat diyemez valla.ali yavuz biraz özgür ruhlu ve duygusal ve ne kadar yetenekli oldugunun farkında.ondan özel ilgi istiyo terimden ve haklı.Umarım gösterir. Mesela forvet olarak Ali Yavuz'a şans vermesi şart. Çocuğun fiziği ve arzusu resmen oynat artık beni diye bağırıyor.