Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Balotelli
Alan
Mangala

bu bize yeter ve ayrica takimdaki kalite de bir anda artar.

GSC sezon sirasinda "Hocaaa surekli gozdagi veriyon kimseye bir sey yapmiyon bu nasil kadro nasil ruhsuz oyuncu grubu bu mu FT adaleti heaaa?" (kadroda 14 oyuncu fln vardir)
GSC devre arasi "Hocaaa devre arasi oyle herkes satilir mi FM mi oynuyon???"

Iddia ediyorum Sivas macinda puan kaybedilseydi satin ulan herkesi satin diye gezerdi uyelerin yuzde doksani

Keşke başlamasaydı dediğim bir transfer dönemi oluyor Alan dışında doğru dürüst isim yok ve sürekli oyuncularımızın gitme ihtimali konuşuluyor.

GSC sezon sirasinda "Hocaaa surekli gozdagi veriyon kimseye bir sey yapmiyon bu nasil kadro nasil ruhsuz oyuncu grubu bu mu FT adaleti heaaa?" (kadroda 14 oyuncu fln vardir)

17795.jpg

Iddia ediyorum Sivas macinda puan kaybedilseydi satin ulan herkesi satin diye gezerdi uyelerin yuzde doksani
Kimi satmis?

Arkadaş bu kadar adam devre arası gidermi ya. Bunların yerine 10 günde kimi bulacan. Bu sayılan adamlar gitsin, ligi 8.falan bitirirz. Maksimum maicon ve eren dışında adam yollanmamslı. Belhsnda, gary, ozan, serdar falan bunlar sezon sonu gitsinler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu çıkan haberlerin yarısı doğru olsa devre arası yeni takım kuruyoruz anlaşılan. Bu ne bize iki tane forvet yeterliydi. Devre arası oldu defanda kimse kalmadı maşallah as defans oyuncularımızdan ikisini yollamaya çalışıyoruz. Şimdide Belhanda haberleri bu iyi bir şey değil. Devre arası çok oyuncu göndermek veya almak iyi olmaz.

Ulan durgunluktan istifade edip Antu hesabi acayim dedim... Ucretli mail diye bir sey istiyor o ne yaw ulan antu kim maile para verir ahahaha

IMG_20181231_003307.webp

Belhanda haberlerine tepkim

belhadan gidiyomuş katara heheheh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt