Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder ile Belhanda'nın alakası yokken Nice-Galatasaray ve Katar kulübünün birbirinin alternatifi olarak görmesini açıklayamıyorum.

Belhanda'ya düşman olanların canı cehenneme !

15i veren belandayı alabilir yav
Sıkıntı bu çapsızların o parayı da ömerlere verecek olması.

Harika. Sen nasılsın?

Yaptığın çalışmaları merak edip Youtube'dan bakayım dedim, yorumlarda Buca'lı olduğun yazıyordu. İlkokulu da Umurbey'de okumuşsundur kesin :asd:

Yok. Şirinyer Enhoşlar 30 Ağustos İlk Okulunda okudum, sonra Işılay Saygın Güzel Sanatlar, TRT falan derken şimdi kendim tek takılıyorum.. Sen Bucada kaldın mı daha önce yoksa hala burdamısın

Sa

NnrJ7P.png

Galatasaray transferleri kampa yetiştirmek istiyor
Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 29 puan ile zirvenin 6 puan gerisinde kapatan Galatasaray'da tüm gözler transfere çevrilmiş durumda. Lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Türkiye Kupası'nda mücadele edecek olan sarı kırmızılılar'da amaç, transferlerin Antalya kampına kadar büyük oranda tamamlanması.

Başta santrafor olmak üzere stoper bölgesine de takviye yapması beklenen sarı kırmızılı takımda Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un kendilerine takım bulması istenirken, iki oyuncunun da Antalya'daki kampa götürülmeyeceği öğrenildi.

Çin'in Fuangzhou takımında forma giyen Alan Carvalho'nun takıma kazandırılması için yoğun mesai harcanırken, brezilyalı oyuncunun transferinin hafta içi resmiyet kazanması bekleniyor. Derin bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılılarda bu bölge için ikinci bir takviye yapılmasına kesin gözüyle bakılırken, bu ismin Demba Ba olduğu ve teknik direktör Fatih Terim'in de onay vermesi halinde bu transferin de sonuçlandırılabileceği iddia ediliyor.

Öte yandan, Al-Ittihad takımının Garry Rodrigues için Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve bu transferin birkaç gün içinde noktalanacağı belirtildi. Suudi Arabistan ekibinin bu transfer için 8 milyon euro'ya yakın bir bonservis bedelini gözden çıkardığı da gelen haberler arasında.

http://tr.beinsports.com/fotogaleri/galatasaray-transferleri-kampa-yetistirmek-istiyor?p=1&pid=5

------------Alan+Pivot
Zeneli Belhanda Fernando Feghouli

Bu takım akar gider.

serdar katılır kampa.ozan da yeni sözleşme imzalar

Yok. Şirinyer Enhoşlar 30 Ağustos İlk Okulunda okudum, sonra Işılay Saygın Güzel Sanatlar, TRT falan derken şimdi kendim tek takılıyorum.. Sen Bucada kaldın mı daha önce yoksa hala burdamısın
Bucalıyım ben doğma büyüme. Hasanağa tarafı. Okul yüzünden Bursa'dayım 1 sene daha, orası ayrı :)

Serdarda kalacak inşallah. Medya da g*t olacak sonunda. Yarın her şey belli oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt