Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder-Nasri ikilisinin yanına Hagi ve Prekazide eklenirse bu takımın önünde kimse duramaz.

S.A

DiZvvqlWsAEDo2Y

Sadık iyi Gslidir da sorun değil fenere gitmesi gitsin bjk ye de gidebilir

GSC sezon sirasinda "Hocaaa surekli gozdagi veriyon kimseye bir sey yapmiyon bu nasil kadro nasil ruhsuz oyuncu grubu bu mu FT adaleti heaaa?" (kadroda 14 oyuncu fln vardir)
GSC devre arasi "Hocaaa devre arasi oyle herkes satilir mi FM mi oynuyon???"

Iddia ediyorum Sivas macinda puan kaybedilseydi satin ulan herkesi satin diye gezerdi uyelerin yuzde doksani

Yahu bu taraftardan hiçbirşey olmaz.
Ben iddaa ediyorum bir forvet ve stoperle bizim takım düzelmez..hala takımın ne kadar rezil oynadığının ve bir iki transferle düzelmeyeceğinin farkında değiller..isim hayranlığı var adamlarda.Bıkmadılar senelerdir isim fanatikliği yapmaktan..

Başımızda işi bilen akıllı adamlar olsa her türlü dört beş adam gönderir çok rahatta eksik ve yetersiz bölgelere keliteli oyuncu getirirlerdi..
Tabiki çok önceden anlaşılan oyuncular olurdu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yahu bu taraftardan hiçbirşey olmaz.
Ben iddaa ediyorum bir forvet ve stoperle bizim takım düzelmez..hala takımın ne kadar rezil oynadığının ve bir iki transferle düzelmeyeceğinin farkında değiller..isim hayranlığı var adamlarda.Bıkmadılar senelerdir isim fanatikliği yapmaktan..

Başımızda işi bilen akıllı adamlar olsa her türlü dört beş adam gönderir çok rahatta eksik ve yetersiz bölgelere keliteli oyuncu getirirlerdi..
Tabiki çok önceden anlaşılan oyuncular olurdu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Devre arasi hakkaten zor heis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt