Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
charles dickens oliver twisti aldım yeni.victoria dönemi ilgimi cekiyo acıkcası,yasaklar ve baskılar çekici kılıyo o dönemi.ve bütün zorluklara ragmen müthiş şairler,yazarlar cıktı o dönem.üretkenler yani.

freud okuduydum,psikolojiye merak salıp.yeni bitirdim.sartre,hegel ve nietchze sipariş ettim bu sefer de.her poku okuyacagım

hadi bu mesajla bitirelim konuyu. psikoloji ile ilgileniyorsan. Lacan, Max Weber ve Emile Durkheim bak biraz...

victoria dönemini seviyorsan. david lynch 'in fil adamını seyret. ana konu başka bir hikayedir. ama arka plan da victorıa dönemini harika anlatır.

hadi bu mesajla bitirelim konuyu. psikoloji ile ilgileniyorsan. Lacan, Max Weber ve Emile Durkheim bak biraz...

victoria dönemini seviyorsan. david lynch 'in fil adamını seyret. ana konu başka bir hikayedir. ama arka plan da victorıa dönemini harika anlatır.
sagol abi : ))

yeni forvetimiz ne gol atmış kuşlara

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerliler sadık'in hesaplarına come to fb yazıyormuş.

Hadi renktaşlar yüklenin bizde "come to fb" yazalım ki bu işe yaramazi bizim altyapimizdan çıktı diye bize kitlemesinler.

Aksi halde bir yeteneksizi daha alacak beceriksiz yönetim ve transferden anlamayan terim.

Galatasaray, Riekerink'in çalıştırdığı Heerenveen'de forma giyen 23 yaşındaki Albert Zeneli için 2.5 milyon euro teklif etti. (Kosovan Football)

Çin kulübü Beijing Guoan, Garry Rodrigues için Galatasaray’a 10 milyon €’nun üzerinde bir bonservis bedeli teklif etti. (Milliyet)

Hangi hoşaf bu Zenel’iye kanat oyuncusu diyor. Adam bildiğin oyun kurucu. Garry ile yarış yapsa büyük ihtimal 100 metre fark yer.

Uefa’dan FFP uyarısı gelmiş .Transfer ve kadro reziyonu gelecek seneye kalmış, geçmiş olsun

Bence 31 ocağa kadar bisey beklemeyin. Ozamana kadar 1-2 oyuncu satilir. O gun de 2 çöp kiralanır.

Kulupte cidden para yokmus.

Fenerliler sadık'in hesaplarına come to fb yazıyormuş.

Hadi renktaşlar yüklenin bizde "come to fb" yazalım ki bu işe yaramazi bizim altyapimizdan çıktı diye bize kitlemesinler.

Aksi halde bir yeteneksizi daha alacak beceriksiz yönetim ve transferden anlamayan terim.

Sadece terim ve yönetim değil, taraftar da anlamıyor. Nerede vasat futbolcu var hepsine hayranlar. Bunların beğendiklerinden kadro yapsan takım küme düşer sonrada yönetim yönetim diye ağlarlar.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apo: dirasfer isteyenleru anlamiyrum, eren kardesimiz canla basla mucadele ediyor, 3 buyukler icinde en cok gol atan oyuncu, biras haksislik ediyruz. tabi bis calismalarmizu surduriyruz, Galatasaray'in menfaatlerine uygun birinu bulirsak alabiliriz ama devre arasi olunca herkes agzinu 3 milyon eyurodan aciyor, bu da isimizu zorlastiriyor acikcasu

S.A

DiZvvqlWsAEDo2Y

Tam bir good morning sunshine fotoğrafı.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

@fanatikcomtr: Al Ittihad ile temasta olan Galatasaray Yönetimi, Garry Rodrigues'in satışı için 10 milyon Euro’ya el sıkıştı, artık KAP açıklaması bekleniyor. Al Itthiad, Maicon konusunda da istekli ancak henüz bir anlaşma yok.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

31 Ocak'a kadar oyalayacaklar, sonra belki bir tane daha Muğdat gelir.

Serdar’ı affedelim bence Ozan gidecek miranda yu versin inter bize Gary de satılsın Yunus Akgün forma şansı bulut Aslan gibi çocuk kişiliği Ozan’a falan benzemez Yunus’un ozanında totosu kalkmasın Gökay falan var mariano satmak bana göre intihar olur UEFA maçlarında büyük topçulara ihtiyaç var

Muslera
Mariano Serdar Miranda Nagatomo
Fernando Ndiaye
Feghouli Belhanda Onyekuru
Alan

Yeterli olur bizim için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt