- 20 Mayıs 2018
- 74
- 18
- 253
4 yeriz her mac
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Linnes-Ozan-Miranda-Nagatomo
Nasri-Sneijder-Toure-onyekuru
--------Alan-İghalo_-----------
ONEPLUS A6010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlerine Drogba/Jardel Hakan Sukur misssSneijder-Nasri ikilisinin yanına Hagi ve Prekazide eklenirse bu takımın önünde kimse duramaz.
açmayın dedeler!Muslera
Linnes-Ozan-Miranda-Nagatomo
Nasri-Sneijder-Toure-onyekuru
--------Alan-İghalo_-----------
ONEPLUS A6010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda 10-15m euro
Ozan Kabak 7.5 + Sonraki satıştan pay vs.
Garry 8-10m
Maicon 5m
Bu satışları onaylar mısınız
Geriden geliyorum o yüzden yazıldı mı bilmiyorum ama görünce cevap vereyim dedim, Sadık’ın Adanalı arkadaşlarından duyduğum kadarıyla fenerbahçeliymiş hocam.Sadik en az ben kadar GS'lidir. Hatta foruma bile üye olabilir
Uyandıysa Selenzyov yaklaşıyor demektir....
GSC sezon sirasinda "Hocaaa surekli gozdagi veriyon kimseye bir sey yapmiyon bu nasil kadro nasil ruhsuz oyuncu grubu bu mu FT adaleti heaaa?" (kadroda 14 oyuncu fln vardir)
GSC devre arasi "Hocaaa devre arasi oyle herkes satilir mi FM mi oynuyon???"
Iddia ediyorum Sivas macinda puan kaybedilseydi satin ulan herkesi satin diye gezerdi uyelerin yuzde doksani
Büyük takım stoperi değil küçük takımlarda havadan yerden top geçirmez Puyol sanırsın ...Sadık iyi Gslidir da sorun değil fenere gitmesi gitsin bjk ye de gidebilir
Yahu bu taraftardan hiçbirşey olmaz.
Ben iddaa ediyorum bir forvet ve stoperle bizim takım düzelmez..hala takımın ne kadar rezil oynadığının ve bir iki transferle düzelmeyeceğinin farkında değiller..isim hayranlığı var adamlarda.Bıkmadılar senelerdir isim fanatikliği yapmaktan..
Başımızda işi bilen akıllı adamlar olsa her türlü dört beş adam gönderir çok rahatta eksik ve yetersiz bölgelere keliteli oyuncu getirirlerdi..
Tabiki çok önceden anlaşılan oyuncular olurdu..
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Saçmalamayın. Devre arası takım yenileyene gey derler
gey baska bisey degil miydi ya
gay'in anlamı mutluluk demekmiş aslında ingilizcede :d biri böyle dediydigey baska bisey degil miydi ya
gay'in anlamı mutluluk demekmiş aslında ingilizcede :d biri böyle dediydi