Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi nöbetler =)

kralspor8856.webp

Ulan ne zavalli camiya yav hahaaha, adamlar resmen sadik ciftpinar icin tapiyor.

:asd::asd::asd:

terime laf edenlere yönelik ironik mesajlar attım terime laf ediyormuşum gibi hemen konudan attı

açıklayamadım iki saat bekletti ve konuda forumu bırakırım diye dram yaptı bi ara başka bi üye onun da fernandoya sövdüğünü hatırlatınca

çünkü beni galatasaray çalışanına hakaret ettim diye atmıştı çifte standart yaptı

o ara uğur bulut diye dombili ve yardımsever bi arkadaşla tanıştık
Anladım. Bu problemi çözeceğiz renkdaş.
Bu ara dombili Uğur Bulut ne alaka o konu ile ?

Albayrak, transfer donemi baslamadan once ANLASTIGIMIZ OYUNCU(LAR) VAR demisti, hani nerede?

yine yalan yine yalan, ulan bu adam nasil bizim camiada sportif A.S. de gorev yapiyor

terime laf edenlere yönelik ironik mesajlar attım terime laf ediyormuşum gibi hemen konudan attı

açıklayamadım iki saat bekletti ve konuda forumu bırakırım diye dram yaptı bi ara başka bi üye onun da fernandoya sövdüğünü hatırlatınca

çünkü beni galatasaray çalışanına hakaret ettim diye atmıştı çifte standart yaptı

o ara uğur bulut diye dombili ve yardımsever bi arkadaşla tanıştık

Ey @Murat Saylak cevap ver !!!

Suudi Arabistan kulübünün, Galatasaray'a Garry Rodrigues ve Younes Belhanda için ortak bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın edindiği bilgiye göre Araplar, her iki futbolcu için toplam 8 milyon Euro önerdi; Galatasaray reddetti. Bunun üzerine, sadece, Rodrigues için müzakere başladı ve anlaşma sağlandı. Fakat Araplar, Belhanda'dan vazgeçmedi.

Galatasaray'a oyuncunun tüm hakları için 5 milyon Euro önerdi. Görüşmeler devam ediyor. Faslı futbolcu, perşembe günü Fransız basınına yansıdığı öne sürülen açıklamaların tersine bu teklife sıcak bakıyor, gitmek istiyor. Araplar 4 yıllık sözleşmenin her bir yılı için 3.5 milyon Euro garanti para teklif etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt