Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Anladım. Bu problemi çözeceğiz renkdaş.terime laf edenlere yönelik ironik mesajlar attım terime laf ediyormuşum gibi hemen konudan attı
açıklayamadım iki saat bekletti ve konuda forumu bırakırım diye dram yaptı bi ara başka bi üye onun da fernandoya sövdüğünü hatırlatınca
çünkü beni galatasaray çalışanına hakaret ettim diye atmıştı çifte standart yaptı
o ara uğur bulut diye dombili ve yardımsever bi arkadaşla tanıştık
Transfer...
Bir bucuk aydir liste hazir gorustugumuz hatta anlastigimiz oyuncular var deniyor demek ki agizlarindan cikan her sey yalan
neden ki bence gayet iyi transfer kümede kalmak için nokta atışıUlan ne zavalli camiya yav hahaaha, adamlar resmen sadik ciftpinar icin tapiyor.
![]()
diğer konuda yardım aradım kendisi hemen yetiştiAnladım. Bu problemi çözeceğiz renkdaş.
Bu ara dombili Uğur Bulut ne alaka o konu ile ?
sen de bunu yedin
terime laf edenlere yönelik ironik mesajlar attım terime laf ediyormuşum gibi hemen konudan attı
açıklayamadım iki saat bekletti ve konuda forumu bırakırım diye dram yaptı bi ara başka bi üye onun da fernandoya sövdüğünü hatırlatınca
çünkü beni galatasaray çalışanına hakaret ettim diye atmıştı çifte standart yaptı
o ara uğur bulut diye dombili ve yardımsever bi arkadaşla tanıştık
EyWah sadiki da kaptirdik
Yalniz, Sadik ve Serdar ayni tip stoperler beli merdar bir tik ust olabilir ikisi de savruk dengesiz stoper.
Yigithan daha iyi kiralık mı ?Sadık Ciftpinar karşılığında Malatyaspor barış ve yigithan'ı kadrosuna kattı. Aspor Transfer şefi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sadık Ciftpinar karşılığında Malatyaspor barış ve yigithan'ı kadrosuna kattı. Aspor Transfer şefi
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi