Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın ben Serdarı beğenmem ama Sadık ile Serdarı da kıyaslamam.

Sadık kim ya.

sent via GSC

Serdar'ın zekatını Chedjou'ya versek Chedjou bambaşka bir stoper olurdu.Ben gerçekten anlamıyorum seni,beğenmiyorum dediğin oyuncular niyeyse hep aynı profil.Yanıldım desen ölür müsün yani ne olur bir şeyi de bilmeyiversen?

Sadik les bir stoper, dengesiz savruk tek hamleli bir adam. Kjear ve Alves den sonra tofasa binmek gibi yani.

Ahmet de Gençlerbirliğinde böyle oynuyordu. Böyle adamlar kapalı savunmalarda iyi oynar ancak, anlamıyorsunuz bizim gibi topa sahip olan savunmayı önde kuran ve oyununu rakibin yarı sahasina yıkan veya yıkmak isteyen takımlarda mala bağlarlar.

Sadık ne ya, Serdar Sadıktan 10 kat daha iyi futbolcu kendisine hic güvenmememe rağmen.

sent via GSC

Ahmet de Gençlerbirliğinde böyle oynuyordu. Böyle adamlar kapalı savunmalarda iyi oynar ancak, anlamıyorsunuz bizim gibi topa sahip olan savunmayı önde kuran ve oyununu rakibin yarı sahasina yıkan veya yıkmak isteyen takımlarda mala bağlarlar.

Sadık ne ya, Serdar Sadıktan 10 kat daha iyi futbolcu kendisine hic güvenmememe rağmen.

sent via GSC

Malatya asiri kapanmiyor hatta son donemde topa da hakimler zaten bizim altyapida yetistigi icin posession olayina Ahmet kadar yabanci degildir diye dusunuyorum

Yine de Fener as stoper yapacaksa ahahahahah ne diyeyim

şu sözden bıktım artık. Rotasyonda iş yapar denilen oyuncuları ala ala takım batacak artık. Ahmet Çalık bundan çok daha iyi durumdaydı bize geldiğinde ama leş ötesi gördüğün gibi.
Hayır çalık gelmesin diye instagram da küfür ediyordum ben adama. Hiç beğenmiyordum. Serdar gittiği için bi Türk defans lazım, ucuz yolla sadık olabilirdi. Daha kötüsü gelecek diye korkuyorum

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca yerli stoper ariyorsa Merih Demiral'a yonelsin. Ertugrul Ersoy, Kaan Ayhan, Sadik Ciftpinar gibi oyunculara bos yere milyonlari vermeye gerek yok, bu oyuncularda buyuk takimda oynama potansiyeli gormuyorum.

Başakşehir'i çok büyütüyoruz gözümüzde.Desteklendikleri falan yok TFF üstünde.Finansal destek alıyorlar o kadar.Yarın birgün gelsin sınırlama,Başakşehir bir yolunu bulur halleder.Biz de yerlilerden olduğumuzla kalırız.
Bu kadar kapali kutu yapilarin ve medya tekelinin oldugu yerde basaksehirin TFF tarafından desteklenmedigini dusunmek cok iyi niyetli yaklasim olur. Erdogan partisinin kongresinde tribune adam cagiriyordu daha

ub.msji

Merih demiral, sadiktan kat kat daha iyi.

Acaba Serdar ve Sinan ikilisini takasla bir miktar bonservis ile kullanıp Trezeguet transferini bitiremez miyiz ?

sent via GSC

Ahmet'le uzaktan yakından alakası yok.Ahmet'de stoperi geçtim futbolcu fiziği yok.Balon olduğu patlayacağı çok belliydi.Keza daha önceden gelen Amrabat falan da öyle.Dar alanda oynayacak oyuncu olmadı hiçbir zaman.Senin beğenmediğin Trezeguet gelsin mesela Serdar,Ndiaye'de olduğu gibi olur.

Acaba Serdar ve Sinan ikilisini takasla bir miktar bonservis ile kullanıp Trezeguet transferini bitiremez miyiz ?
Bitiremeyiz reis. Kasimpasa takas falan kabul etmez. Sezon basinda takas ile almaya calistik ama kabul etmediler. Ne Diagne'yi alabiliriz, ne de Treze'yi.

Bu kadar kapali kutu yapilarin ve medya tekelinin oldugu yerde basaksehirin TFF tarafından desteklenmedigini dusunmek cok iyi niyetli yaklasim olur. Erdogan partisinin kongresinde tribune adam cagiriyordu daha

ub.msji

2017'de adamlar hakemlerle şampiyonluğu Bjk'ye verdi.Gık diyemediler.Geçen sezonda aleyhlerine bir şey olmadı ama lehlerine de pek olmadı.Bu sezonda da öyle diyebiliriz.Biz doğrandık bu yıl,problem bu.

Erdoğan onu bir anlık boşluğuna geldiği için söyledi muhtemelen.Dediği anında ferman,emir teyakkuz edilseydi bizi şampiyon yapmazlardı geçen yıl.Başakşehir'i yaparlardı ki adamlar liderdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt