Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsim bile geçmiyor , efecan karaca , murigi falan açıklanmaz inşallah . Sayın albayrak nerede görüşmedemi acaba ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beyler aglamayi birakin transferin olacagi varsa olur sabredin azicik lan

Aklımda transferler...
DwF098YXgAAiolg.webp

Hiç de doğru değil hocam.Transfer dönemi bugün başladı kabul de ilk lig maçı 15 gün sonra yeni oyuncular ne zaman gelecek ne zaman kampa katılacak takıma ne zaman adapte olacak.Her gelen oyuncunun hemen adapte olmasını beklemiyorsundur umarım?

transferde rizeli apo varsa, cok bekleriz kardesim.

Maguruscu masadan kalkti mi acaba?

Kamp kadrosu neden açıklanmadı?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Juan Jesus zor da Marcano gelebilir Roma'dan

Koca 4 aylari vardi transferleri bitirmek icin.

Ben ilk gün Maicon gider ve Forvet el stoepri aciklariz bekledim. Ondan sonra Leipzig macindan önce Belhanda/Garry/Feghouliden biri gider ve oraya oyuncu aliriz transferleri kapatiriz bekliyordum.

Simdi birde Serdarin yerini doldurmaliyiz ve rahat 18. Haftadki maca her oyuncuyu yetistiremeyiz

Ilk olarak her zamanki gibi kafanda oluşturduğun kalıplara göre yorum yapıyorsun benim hakkımda.

Ben örnek verdiğin Trezeguet ye hiç bir zaman çöp demedim, Kasımpaşa kontrat imzalamadan oncr niye araya girip almayıp da kontrat imzaladıktan sonra 2-3 katına almaya çalışıyorsun diye serzenişte bulundum.

Ve Ahmet hakkında dediklerine kesinlikle katılmıyorum net bir şekilde aynı kazma aynı topa dam dun girrm tipte adamlar, Gençler de gayet iyiydi o seviyelere göre çünkü oyun planına uyan bir adamdı. Sen böyle brisini bizim gibi bir takıma alırsan tabi ki tutmaz. Hedefi misyonu bambaşka olan takımlar. Onlar için balon olmayan adamlar bizim için balon olabiliyor, orada iyi oynayan adam bizde yetersiz olabiliyor ve oluyor da. Tıpatıp aynısı Sadık için de geçerli, bu adamlar daha nasıl yer akacağını alan daraltacağını bilmeyen kazmalar.

Son olarakta Ndiaye kazmanın teki, 16 Milyon transferi cart curt bunlar hiç birşeyi değiştirmez gözümde.

sent via GSC

O kalıbı oluşturan sensin.Sanki öyle bir anlatıyorsun ki senin hakkında bu yorumu bir tek ben yapıyorum.Benim dışımda sana bunları diyen çok adam var.Herkes mi kafasında kuruyor yani sana karşı?

Burada işler öyle yürümüyor demek ki.Kulüp,diğer kulüplerle arasının açılmasını istemiyor demek ki o kadar da.Sen katılmazsın ben katılırım buna bu ayrı bir konu ama bu bir tercihtir.Kulübün tasarrufu buysa yapacak bir şey yok.Yoksa yazın talip olup taraftar tepkisinden almadığımız adamı pekala araya girip alırdık dediğin gibi.

Gençler'de iyi olması bir şey değiştirmiyor.Anadolu topçusu diye boşuna denmiyor.Serdar bundan farklı bir isim.Her oyuncunun eksikleri olacak.Mesela o Konya maçındaki müdahalesi gerçekten first-class müdahaleydi,dengesiz falan dendi de.Geçen yaz yurtdışına giderdi istese.Senin en baştan beri beğenmeyip Anadolu topçusu dediğin adam o kadar da boş değilmiş yani anlayacağın.Sadık birebir öyle değil ama o da Serdar gibi parlayabilir.Ahmet'le falan kıyas olmaz.Anadolu takımlarında oynayan her topçuyu aynı kalıba sokmayı bırak o yüzden,madem kendine kalıplarla yorum yapılıyor diye kızıyorsun o zaman sen de aynı şeyi yapma ısrarla.

Doğru ayağı iyi değil,ama bu tamamen bomboş bir futbolcu olduğu,çöp olduğu anlamına gelmez.Ndiaye'nin en büyük özelliği dinamizmi ve temposu.Bu devre bunu 2-3 maç dışında pek göremedik bu doğru ama safi nefretle adama saldırmanın da bir anlamı yok Belhanda gibi.Fernando aylardır leş ona denmeyen her şey Belhanda'ya falan deniyor.Sezon sonu teklif gelen herkes gidebilir o ayrı bir konu ama insaflı olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt