Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elma armut satmıyoruz o yüzden fm vari alım satimlar mümkün değil. Paralar oldukça yüksek. Menajerler var arayı bozan. Futbolcu var eşleri var. Var da var yani. Transfer sezonu içerisinde olacak bişeyler ama şuan kim gelir kim gider kestirmek baya zor.Koca 4 aylari vardi transferleri bitirmek icin.
Ben ilk gün Maicon gider ve Forvet el stoepri aciklariz bekledim. Ondan sonra Leipzig macindan önce Belhanda/Garry/Feghouliden biri gider ve oraya oyuncu aliriz transferleri kapatiriz bekliyordum.
Simdi birde Serdarin yerini doldurmaliyiz ve rahat 18. Haftadki maca her oyuncuyu yetistiremeyiz
Hayir noldu?
Diye diye getirtcem treze yi rahat olun ?
Çabuk ve kaliteli bi stoper
Konop harika olurdu be iç/dış saha demeden skip atardı rakipleri
benim cok begendigim bir oyuncu ama zor bir transfer olarak görüyorum yüksek bonservis ödemişti roma kendisineNevzat Dindar: "Roma'dan Juan Jesus'u yazın bir yere. Yarın kırmızı-turuncu artık neyse verebilirsiniz."
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5m+Serdar’a Trezeguet’i alırlarsa şaşırmam. Ben beğensem de beğenmeyenlere de saygı duyarım.
Biz araplar dan kurtulalım diyoz sen trezeguet diyon rtas.5m+Serdar’a Trezeguet’i alırlarsa şaşırmam. Ben beğensem de beğenmeyenlere de saygı duyarım.