Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, San Lorenzo'da forma giyen 28 yaşındaki Arjantinli forvet Nicolas Blandi ile ilgileniyor. (A Spor)
DwFz7MIX0AA3h9Q.webp
1546519612219.webp

Bizimkiler cidden çok aciz bir durumda kiralık oyuncu almayı beceremiyecekleri için sadece satma derdindeler.

Koca 4 aylari vardi transferleri bitirmek icin.

Ben ilk gün Maicon gider ve Forvet el stoepri aciklariz bekledim. Ondan sonra Leipzig macindan önce Belhanda/Garry/Feghouliden biri gider ve oraya oyuncu aliriz transferleri kapatiriz bekliyordum.

Simdi birde Serdarin yerini doldurmaliyiz ve rahat 18. Haftadki maca her oyuncuyu yetistiremeyiz
Elma armut satmıyoruz o yüzden fm vari alım satimlar mümkün değil. Paralar oldukça yüksek. Menajerler var arayı bozan. Futbolcu var eşleri var. Var da var yani. Transfer sezonu içerisinde olacak bişeyler ama şuan kim gelir kim gider kestirmek baya zor.
FT in Serdar kararı, bu karar evvelsi köklü değişimlere hazır olun mesajı falan gündemi fazla bulandırmayla birlikte nası yol çözeceğiz onu da puslastiriyor.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfersizlikten çıldırdım.

890248_oa4b9.jpg

Konop harika olurdu be iç/dış saha demeden skip atardı rakipleri

5m+Serdar’a Trezeguet’i alırlarsa şaşırmam. Ben beğensem de beğenmeyenlere de saygı duyarım.

İhtiyacı olmayanlar bile takır takır transferlere başladı.

Serdar kasımpaşada oynamayı kabul etmez , muhtemelen yurtdışına gider . Çine falan pazarlasak iyi para verirler aslında

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5m+Serdar’a Trezeguet’i alırlarsa şaşırmam. Ben beğensem de beğenmeyenlere de saygı duyarım.

Kasimpasa suan Veysel le stoper de oynuyor, Serdar onlar icin firsat olur.

Yonetici olsam, Galatasaraydan Eren + Serdar + Sinan ve 1m para isterim cunku Diagnenin saglam yedegi yok, Serdar banko 11 oynar ve Sinan da kanat icin rotasyon olur.

Serdar’a beklediğimiz parayı kimse vermez. Durumu herkesçe malum o yüzden takasda kullanırlar diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt