Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.481
- 24.637
- 3.093
t.fer var mi.
KaP ın açılmasını bekliyoruz reis. Öğle arasında olduğu gibi gece yarısı şuan.01:00 de açılıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
t.fer var mi.
Bizim lig dışarıdan bakınca eskisi kadar çöp gözükmüyor sanırım artık,baya oyuncu ihraç ediliyor.
Kovuldun glb?t.fer var mi.
Beter olsunlar,düşsünler de onların tv gelirinide alalımFener düşünce kalite artmaya başladı.
bence o kadar büyük sorun olmaz gelecek isimlerin hepsi miranda gibi kariyerli isimler olmaz büyük ihtimal o yüzden 3 transferden fazlası lazım bize hocada aynı düşünüyor zaten stoper,ortasaha,kanat,forvet dedi forvet hiç yok elimizde 2 isim gelecek olsa düşün akıllardaki sayıyı,hepsini geçtim ozan transfer yaptık diyelim yedekte maicon olsa içimiz rahat eder mi sivas maçında döküldüler valla 2 stoper,2 forvet şart alabileceğimiz yerli isimlerde yok bu bölgelere malesef..bizim görmemiz önemli değil rdas alacağın oyuncu sözleşmeye falan illa ki şart koşar o durumu. Kaliteli bi oyuncudan bahsediyorsak tabii. Örneğin miranda, malanda vs.
Potansiyeli olan bi stoper alırsak değişir tabii
Gidenlerin çoğu Arabistan'a ve ya Çin'e gidiyor. Bunun sebebi sanırım Türkiye'ye gelen oyuncuyu parayla ikna etmenin daha kolay olması.Bizim lig dışarıdan bakınca eskisi kadar çöp gözükmüyor sanırım artık,baya oyuncu ihraç ediliyor.
Hocaya güveniyorum ben nokta atışı transferler olacağına dair ancak bu yönetimle malesef...bence o kadar büyük sorun olmaz gelecek isimlerin hepsi miranda gibi kariyerli isimler olmaz büyük ihtimal o yüzden 3 transferden fazlası lazım bize hocada aynı düşünüyor zaten stoper,ortasaha,kanat,forvet dedi forvet hiç yok elimizde 2 isim gelecek olsa düşün akıllardaki sayıyı,hepsini geçtim ozan transfer yaptık diyelim yedekte maicon olsa içimiz rahat eder mi sivas maçında döküldüler valla 2 stoper,2 forvet şart alabileceğimiz yerli isimlerde yok bu bölgelere malesef..
Ceza almasan bile milyonların yahut milyarların döndüğü bir piyasada bu tarz etik olmayan şeyleri yapamazsın.
25 M. Euro vermiş Monaco 2013'te. Piyasa değeri o civarlarmış zaten.Monaco yapmıştı bunu bir transferinde.Çok iyi hatırlıyorum.Hangi transferdi çıkaramadım Moutinho olabilir.