Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengizin tek yaptiği is Dursunun Aldigi adamlari satmak baska ne ise yararsin be Adam Dursun kadar bile değilsin

Bizim lig dışarıdan bakınca eskisi kadar çöp gözükmüyor sanırım artık,baya oyuncu ihraç ediliyor.

Son günü bekliyoruz fiyatlar düşüyor.

3078057011_1_9_ZVNlVAuD.gif

bizim görmemiz önemli değil rdas alacağın oyuncu sözleşmeye falan illa ki şart koşar o durumu. Kaliteli bi oyuncudan bahsediyorsak tabii. Örneğin miranda, malanda vs.
Potansiyeli olan bi stoper alırsak değişir tabii
bence o kadar büyük sorun olmaz gelecek isimlerin hepsi miranda gibi kariyerli isimler olmaz büyük ihtimal o yüzden 3 transferden fazlası lazım bize hocada aynı düşünüyor zaten stoper,ortasaha,kanat,forvet dedi forvet hiç yok elimizde 2 isim gelecek olsa düşün akıllardaki sayıyı,hepsini geçtim ozan transfer yaptık diyelim yedekte maicon olsa içimiz rahat eder mi sivas maçında döküldüler valla 2 stoper,2 forvet şart alabileceğimiz yerli isimlerde yok bu bölgelere malesef..

bence o kadar büyük sorun olmaz gelecek isimlerin hepsi miranda gibi kariyerli isimler olmaz büyük ihtimal o yüzden 3 transferden fazlası lazım bize hocada aynı düşünüyor zaten stoper,ortasaha,kanat,forvet dedi forvet hiç yok elimizde 2 isim gelecek olsa düşün akıllardaki sayıyı,hepsini geçtim ozan transfer yaptık diyelim yedekte maicon olsa içimiz rahat eder mi sivas maçında döküldüler valla 2 stoper,2 forvet şart alabileceğimiz yerli isimlerde yok bu bölgelere malesef..
Hocaya güveniyorum ben nokta atışı transferler olacağına dair ancak bu yönetimle malesef...

Bu Tarik Camdal da hiç mi yüz yok be arkadas. Nasil rahat Istanbulda gezebiliyor. Nasil kabullendik bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt