Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues tek başına fark yaratabilen bir oyuncu değil. Ancak iyi bir forvetle verimi artıyor. Geçen sezon Gomis örneğinde olduğu gibi. 10m civarında bir satış olacaksa itiraz etmem yine de. Transferde hareket alanımız pek yok mevcut bütçeyle.

Bu her kanat oyuncusu icin gecerli. Erenin santrafor oldugu takimda istedigini kanat oynat siradanlasir.

Ben de gary 30 milyonluk kanat demiyorum ama asla 8 milyonluk kanat da degil.

Josefin 30 yasinda 12 ye gittigi piyasada Gary de 15-16 ya gidebilmeli!

Ama ondan alinacak paraya da gidip Trezeguet gibiler alinmamali.

Trez iyi oyuncu da önce daha önemli mevkiler için transfer yapmak lazım. Mesela forvet ve stoper

Ah Falcao.. üzümlü kekim.

IMG_20181231_115516.webp

İGHALO gelmez mi acaba ya.Beni Falcao'dan daha çok heyecanlandırıyor.Hem free hem daha genç

Gary ve eren gidiyor
Alan ve demba geliyor.

Sayısal olarak fark yok, kalite olarak değişiklik olacaktır. Gary de erende gol vuruşları kötü oyuncular, dembaba ve alan bu konuda daha iyi. Bence olumlu bu değişiklikler.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu her kanat oyuncusu icin gecerli. Erenin santrafor oldugu takimda istedigini kanat oynat siradanlasir.

Ben de gary 30 milyonluk kanat demiyorum ama asla 8 milyonluk kanat da degil.

Josefin 30 yasinda 12 ye gittigi piyasada Gary de 15-16 ya gidebilmeli!

Ama ondan alinacak paraya da gidip Trezeguet gibiler alinmamali.

Her iyi forvet kanat oyuncusunu yukarı çeker ona itirazım yok. Ama Rodrigues tek kaldığı zaman vasat bir oyuncu. Eğer aksini ispat edebilseydi -Lokomotiv maçının devamını getirebilseydi örneğin- kapıda sıra olurdu kulüpler. O zaman 10 değil 20-30 da isterdin. Ben illa gitsin demiyorum bu arada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt