Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trezeguet in başarılı olduğu başka takım varmı kaşimpasa dan başka

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yok ama yasi genc

Zaten elestirenler kendini kanitlamamis, karakteri sikintili diye elestirse bir sey demem, diyemem.

Insanlarin anlamadigi bizim kendini kanitlamis topcu alma luksumuz olmadigidir istisnai durumlar haric. Ayrica genc ve satilabilir oyuncular kendilerini kanitlamis olmazlar.

Trezeguet’nin 1.5 yildir yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. Kaldi ki benzer elestiri Garry icin de yapilabilir. Surati ve karakteri disinda bir artisi yok.

Yok ama yasi genc

Zaten elestirenler kendini kanitlamamis, karakteri sikintili diye elestirse bir sey demem, diyemem.

Insanlarin anlamadigi bizim kendini kanitlamis topcu alma luksumuz olmadigidir istisnai durumlar haric. Ayrica genc ve satilabilir oyuncular kendilerini kanitlamis olmazlar.

Trezeguet’nin 1.5 yildir yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. Kaldi ki benzer elestiri Garry icin de yapilabilir. Surati ve karakteri disinda bir artisi yok.
Trezeguet al veri daha iyi garry e göre oyun kurabiliyor 4 liradan fazlası haram

Galatasaray Düşmanlarının .........

Trezin oyun zekasi mevcut kanat oyuncularimizdan daha yuksek feghouli disinda. kapali defansa karsi daha etkili olabilir. lakin cok para da odememek lazim.

garry ile kafa kafaya takasa ben fitim
bonus olarak moustapha denizlee hocamıza ereni takdim edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt