- 31 Mayıs 2011
- 8.586
- 6.982
- 1.483
Merhabalar, tüm inan eden arkadaşlarıma selam olsun.
Haftayı Falcao ile açıp, Seleznov ile kapatacak mıyız inşallah?
Haftayı Falcao ile açıp, Seleznov ile kapatacak mıyız inşallah?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herhalde sevinirim.Çıkıp oynarsin artık
Galatasaray Düşmanlarının .........
Gerizekali bunlar. İlk iki maci alma bak nasi kume dusmemeye mucadele veriyorsun. Fabregas kac mac oynadi bu sene bilmiyorum, AMA Adam o psikoloji yi bilmiyor( kume oynamayi)Fabregası alırlarsa sene sonuna kepenkleri çekerler bunlarç fenerin mevcut kadrosunda fabregaslı orta saha her maç maymun olur
Fernando kestin mi umidiHerhalde sevinirim.
Onye Fegh Alan
Forvet
Yazin da fernando ve ndiaye yollanilir
O kalktı şimdi klüp kaç isterse o
Yazin daha iyisi gelirse gitsin. Herkesin bedeli vardir. Ama ndong mudur nedir oyle birisi olmasa iyi olurFernando kestin mi umidi
Gerizekali bunlar. İlk iki maci alma bak nasi kume dusmemeye mucadele veriyorsun. Fabregas kac mac oynadi bu sene bilmiyorum, AMA Adam o psikoloji yi bilmiyor( kume oynamayi)
Sadik mesela dogru hamle alt sira icin. Fabregas benzia felan cop.2.devre kodamanlar el atmazsa bu fener küme düşer başlarındaki teknik direktörümsü looser ile
Seni sevmeye başladım orta yolu bulacağızYazin daha iyisi gelirse gitsin. Herkesin bedeli vardir. Ama ndong mudur nedir oyle birisi olmasa iyi olur
Hayalimdeki OS oyuncusu Gladbachdaki Zakaria gibi
Vallahi yalan olmasin dunya kupasinda neredeyse mac kacirmadim ama Misir’dan hicbir oyuncu takimimiza gelsin dedirtecek kadar oynamadi. O zamanlar Amr Warda yaziliyordu o da kotuydu onu mesela liginde izlemedigimden kesin yargiya varmak istememistim. Sonucta 3 mac, dunyanin en iyi topcusu bile o veya bu sebepten uc mac ust uste kotu oynayabilir.
Bununla beraber yasindan oturu dunya kupasinin yerinin sende baska oldugunu biliyorum. Sonucta eskiden herkesin naklen takip edebildigi tek futbol etkinligiymis. O yuzden buyuk topcu kucuk topcudan orada ayrilirmis. Artik bu ozelligi kalmadi diye dusunuyorum bu turnuvanin, milliyetcilik ve ulus devletler de oluyor. Topcularda o eski DK motivasyonu yok.
Salah neydi Dunya Kupasi’nda? Dandik Misir’in 3 macindan mi soyluyorsun fikrini?
Adamin o donem transfer kontrat kafasi da karisikti ayrica. Trezeguet Rodrigues’i cebinden cikarir gelirse gorursun zaten.
Kasimpasa su an ligin en cok onlem alinan hucumuna sahip. Asil “kucuk takim topcusu” (sevmedigim bir tabir ama bundan kast ettiginin topa sahip olan takimlarda zayif kalan topcu oldugunu dusunuyorum) Rodrigues’tir. Pas yapamaz, top saklayamaz, dar alanda adam eksiltemez, sol ayagi hic yok, top oynarken kafasini kaldirmaz vs.