Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar Ozan gidecekse maicon kalsın mutlaka ahmetle donkun eline kalırsak işimiz zor miranda maicon idare ederiz en azından

Garry 10
Maicon 5

Zaten bu bütçe ile tüm transferler yapılır devre arası için...
Ozan da sezon sonu 20ye gitsin yaz dönemi bütçemiz hazır olsun

Belhanda giderse Nasri gelsin bile diyoruz ama Atalay var ona şans verilsin demiyoruz.Gary giderse Onyekuru Feghouli dışında kanat kalmıyor deniyor ama Yunus oynar demiyoruz.Yine transferin büyüsüne kapıldık gidiyoruz.Bu gençlere fırsat verip elimizdeki kıt kaynakları doğru kullanıp az ama öz transfer yapmamız daha doğru olur diye düşünüyorum.

Selxuk icin taksda oyuncuya gerek yok,selcugu aliyorsun karsiliginda oyuncu vermiyorsun..uyandırmayın kerizleri..

Selçuk giderse türk orta saha lazım İrfan Can Kahveci'yi çok beğeniyorum

Belhanda giderse Nasri gelsin bile diyoruz ama Atalay var ona şans verilsin demiyoruz.Gary giderse Onyekuru Feghouli dışında kanat kalmıyor deniyor ama Yunus oynar demiyoruz.Yine transferin büyüsüne kapıldık gidiyoruz.Bu gençlere fırsat verip elimizdeki kıt kaynakları doğru kullanıp az ama öz transfer yapmamız daha doğru olur diye düşünüyorum.
Ne Atalay'ın ne Yunus'u? Şampiyonluğa bunlarla ulaşamayız. Nasri de öyle keza.

Ciddi misin? 3 tür içiyorum sabahları kahvaltı yapmaya üşenip

Bir hemsire ve tip ogrencisinden tavsiyeyi aldin. Sira geldi doktora ozaman degilmi?

Ac karnina alinca o ilaci daha cabuk kana karisir ve faydasini daha cabuk gorursun. Nurofen ama NSAID grubuna girer ve migdeye zararli olunabilecegi bilinir. Bu yuzden migde yanmasi veya agrisi varsa yemekten sonra alman daha uygundur. Cok uzun süreliğine kullanıyorsan bu ilaci migde koruma hapida kullanman gerekir. Bunu bir aile hekimine danissan iyi olur kardesim

Ne Atalay'ın ne Yunus'u? Şampiyonluğa bunlarla ulaşamayız. Nasri de öyle keza.

Trabzon yanılmıyorsam 2.sırada ama? Kadrosunun yarısı genç. Arkalarına doğru isimleri koyarsan gayet verimli kullanabiliyorsun.

Keza büyük transferler le şampiyon olsak da maddi yükü kaldıramadan batıyoruz. Belki de bu yöntemi denemeliyiz.

Alınacak adam bu biz niye uğraşmıyoruz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt