Emre Karaca
10 Numara!
- 27 Kasım 2008
- 14.586
- 2.266
- 1.778
Nurofen Cold aç karnına içilir mi?
Yok içme, bir hemşire olarak...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nurofen Cold aç karnına içilir mi?
Ciddi misin? 3 tür içiyorum sabahları kahvaltı yapmaya üşenipYok içme, bir hemşire olarak...
Evet renktaş içebilirsinNurofen Cold aç karnına içilir mi?
Selçuk- G.Töre takası yapak
Çok doğruDemba Ba için maaş, bonservis, uyum vs etkenlerin hepsi uygun iken neden BJK transfer etmek istemiyor ?
Yazmış biri sizcede doğru değil mi ?
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Demba Ba için maaş, bonservis, uyum vs etkenlerin hepsi uygun iken neden BJK transfer etmek istemiyor ?
Demba Ba için maaş, bonservis, uyum vs etkenlerin hepsi uygun iken neden BJK transfer etmek istemiyor ?
Ne Atalay'ın ne Yunus'u? Şampiyonluğa bunlarla ulaşamayız. Nasri de öyle keza.Belhanda giderse Nasri gelsin bile diyoruz ama Atalay var ona şans verilsin demiyoruz.Gary giderse Onyekuru Feghouli dışında kanat kalmıyor deniyor ama Yunus oynar demiyoruz.Yine transferin büyüsüne kapıldık gidiyoruz.Bu gençlere fırsat verip elimizdeki kıt kaynakları doğru kullanıp az ama öz transfer yapmamız daha doğru olur diye düşünüyorum.
Love , Larin ve Pektemek'i postalayamadıkları ya da Burak Yılmaz'la çoktan anlaştıkları içindir.
Ciddi misin? 3 tür içiyorum sabahları kahvaltı yapmaya üşenip
Ne Atalay'ın ne Yunus'u? Şampiyonluğa bunlarla ulaşamayız. Nasri de öyle keza.