Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Ben değilim kardeşimbu sen misin reis
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben değilim kardeşimbu sen misin reis
Salah ozel onlem alinan ve sergio ramos yuzunden zaten turnuvada zar zor oynamis biriydi.
Zamaninda Tarik camdali isteyenler, donku isteyenler bugun trezegueti istiyor!!
Olağanüstü bir oyuncudur kendileriSebastian Giovinco - Oyuncu profili 2018
Tam ihtiyaç duyduğumuz 10 numara. Şut,asist,frikik herşey var. 1 yıl sözleşmesi kaldı şimdiden müzakerelere başlayıp yazın cüzzi bir miktara alabiliriz
Trezeguet in başarılı olduğu başka takım varmı kaşimpasa dan başkaZamaninda ikisini de istemedim ama Trezeguet’yi istiyorum ezbere yorum yapmayi keselim
Onyargisiz izleyelim topculari

Trezeguet in başarılı olduğu başka takım varmı kaşimpasa dan başka
Trezeguet al veri daha iyi garry e göre oyun kurabiliyor 4 liradan fazlası haramYok ama yasi genc
Zaten elestirenler kendini kanitlamamis, karakteri sikintili diye elestirse bir sey demem, diyemem.
Insanlarin anlamadigi bizim kendini kanitlamis topcu alma luksumuz olmadigidir istisnai durumlar haric. Ayrica genc ve satilabilir oyuncular kendilerini kanitlamis olmazlar.
Trezeguet’nin 1.5 yildir yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. Kaldi ki benzer elestiri Garry icin de yapilabilir. Surati ve karakteri disinda bir artisi yok.
Benim arapçam var...iş bitmişNe diyorlar? Arabçam yok.
Benimde yokNe diyorlar? Arabçam yok.
Trezeguet al veri daha iyi garry e göre oyun kurabiliyor 4 liradan fazlası haram
5.7 neBu piyasada o yastaki bir kanat oyuncusuna 5.7 cok iyi fiyat