Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama ben bu Alan transferinden acayip soğudum. Paşamız gitmiş birde Çin'deki takımıyla kampa katılmış TD ile görüşecekmiş filan çok belli ki Galatasaray 'ı plaseye alıp asıl plan olarak Çin'den yağlı bir sözleşme kapmak istiyor

Biz bu filmi daha önce Gomis transferinde de görmüştük Marsilya istediği paraları verseydi kesinlikle Galatasaray 'a gelmeyecekti ki 1 sene sonunda o istediği yağlı sözleşmeyi bulunca Galatasaray 'ı da bıraktı

Sanki Lewandoski anasını satayım aylardır Alan 'da Alan gelmedi bir türlü ben zerre istemiyorum bu adamın gelmesini bu saatten sonra. Zaten bana kalırsa gelmeyecek ...
muğdat oynar o zaman forvette

En azindan yaz donemi gibi bir cile olmayacak. Hersey 3 hafta icinde olup bitecek.

Sizi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama ben bu Alan transferinden acayip soğudum. Paşamız gitmiş birde Çin'deki takımıyla kampa katılmış TD ile görüşecekmiş filan çok belli ki Galatasaray 'ı plaseye alıp asıl plan olarak Çin'den yağlı bir sözleşme kapmak istiyor

Biz bu filmi daha önce Gomis transferinde de görmüştük Marsilya istediği paraları verseydi kesinlikle Galatasaray 'a gelmeyecekti ki 1 sene sonunda o istediği yağlı sözleşmeyi bulunca Galatasaray 'ı da bıraktı

Sanki Lewandoski anasını satayım aylardır Alan 'da Alan gelmedi bir türlü ben zerre istemiyorum bu adamın gelmesini bu saatten sonra. Zaten bana kalırsa gelmeyecek ...
Alan yatmış mi

Galatasaray Düşmanlarının .........

Hayır biz niye akıllanmıyoruz gelmezse gelmesin hiç mi oyuncu havuzumuz yok alternatifimiz yok?Fiko bile Penba ba'yı buldu,sattı Gomez'i aldı,dedi bombalar patlıyor Türkiye güvenli değil iyi ne yaparsan yap dedi gitti Aboubakar'ı buldu.Sonra da Negredo'yu buldu ne kadar sövülse de.Şimdi de Burak.Sosa gitti Talisca'yı kiraladı.Şu Fiko kadar olamadık.

Ben artık Mustafa Cengizin Fatih Terimden kurtulmak icin.,istifa etmesi icin ozellikle transfer yapmadığını düşünmeye basladim.

haftasonu aksiyon olmaz cengo ve albayrak tatilin keyfini çıkartıyorlar.

Transferlerin kampa yetişmemesi kulüp tüzüğünde falan mı yer alıyor ? Kanun mudur nedir ?
Hangi başkan,yönetim vs. olursa olsun hep aynı. :cautious:

Yav Garry'nin görüşme KAP'ı geleli yıl oldu niye satış KAP gelmedi hala?Yatacak mı yoksa bu iş?

İtalyan Sportmediaset Mangala'nın bu ay herhangi bir kiralama bedeli olmadan, sadece oyuncunun maaşını ödeyerek Mangala'yı sözleşmesinin biteceği önümüzdeki yaza kadar kiralayabileceğini, eğer oyuncu kendisini İnter'de kanıtlarsa, 3 yıllık sözleşme imzalanabileceğini yazmış.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt