Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.402
- 7.259
- 2.358
Ribery kime sallamış o kadar. Yedi sülaleden girmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muğdat oynar o zaman forvetteSizi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama ben bu Alan transferinden acayip soğudum. Paşamız gitmiş birde Çin'deki takımıyla kampa katılmış TD ile görüşecekmiş filan çok belli ki Galatasaray 'ı plaseye alıp asıl plan olarak Çin'den yağlı bir sözleşme kapmak istiyor
Biz bu filmi daha önce Gomis transferinde de görmüştük Marsilya istediği paraları verseydi kesinlikle Galatasaray 'a gelmeyecekti ki 1 sene sonunda o istediği yağlı sözleşmeyi bulunca Galatasaray 'ı da bıraktı
Sanki Lewandoski anasını satayım aylardır Alan 'da Alan gelmedi bir türlü ben zerre istemiyorum bu adamın gelmesini bu saatten sonra. Zaten bana kalırsa gelmeyecek ...
Nusrette paylaşım yaptı ya galiba onun için.Ribery kime sallamış o kadar. Yedi sülaleden girmiş.
başkanınız Demba Ba yi alacak az sabır
Alan yatmış miSizi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama ben bu Alan transferinden acayip soğudum. Paşamız gitmiş birde Çin'deki takımıyla kampa katılmış TD ile görüşecekmiş filan çok belli ki Galatasaray 'ı plaseye alıp asıl plan olarak Çin'den yağlı bir sözleşme kapmak istiyor
Biz bu filmi daha önce Gomis transferinde de görmüştük Marsilya istediği paraları verseydi kesinlikle Galatasaray 'a gelmeyecekti ki 1 sene sonunda o istediği yağlı sözleşmeyi bulunca Galatasaray 'ı da bıraktı
Sanki Lewandoski anasını satayım aylardır Alan 'da Alan gelmedi bir türlü ben zerre istemiyorum bu adamın gelmesini bu saatten sonra. Zaten bana kalırsa gelmeyecek ...
Biz yolamiyoruz bari o yolsun
Sizi bilmiyorum ne düşünüyorsunuz ama ben bu Alan transferinden acayip soğudum. Paşamız gitmiş birde Çin'deki takımıyla kampa katılmış TD ile görüşecekmiş filan çok belli ki Galatasaray 'ı plaseye alıp asıl plan olarak Çin'den yağlı bir sözleşme kapmak istiyor
Yav Garry'nin görüşme KAP'ı geleli yıl oldu niye satış KAP gelmedi hala?Yatacak mı yoksa bu iş?
Çok amatörce bir soru, üstelik veteran bir üyeden..Yav Garry'nin görüşme KAP'ı geleli yıl oldu niye satış KAP gelmedi hala?Yatacak mı yoksa bu iş?
Çok amatörce bir soru, üstelik veteran bir üyeden..
Kap kek guzel kelime oyunhKap kekleri volume 1000![]()