Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DHA'ya konuşan Abdurrahim Albayrak: "Henüz hiçbir oyuncu ile anlaşamadık."

ahahaha forum karışacak

Ben Garry’nin resmi olarak açıklanmasını bekliyorum.Sonra transferler açıklanmazsa banlanmayı düşünüyorum.

Garry'den 8 kalacak bizle. Onla da anca serdar ve eren'in alacaklarını öderiz. Transferi unutun

Size baştan dedim bu beceriksiz yönetim kimseyi alamaz son gün giderler Anadolu’dan birini alıp transferi kapatırlar...

Oyuncu gelmeyecekse oyuncuları neden yolluyosunuz Albayraklar???

Ulan serefsiz, basiretsiz, beceriksiz, yalanci yönetim. Bu başarısızlık ve utancla ocak 1de 2 forvet gelmeli idi kamp basladi hala yok anlaşacaksiniz. Gerizekali herifler anlamadiniz mi cingene pazarlığı yüzünden batırdınız kulübü. Sampiyonlar ligi ve ligde olasi 50 milyon euro kaybimiz oldu hala boş boş bekleyin. Albayrak defolup git senin yapacagin işten bir halt olmaz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadik ciftpinar’in cocukluk resimleri var twitter da

Fenerliymis

Alt yapimizdan cikan oyuncularimizin cogunlugu fenerli

topluca ban yicez galiba, yada harbiden bu alturun ofisine basmak lazim.

Burda iyi niyetli bir şekilde kalteli transfer yapılmasını bekleyenlerin, yavaş yavaş bu yönetimin getireceği oyuncunun en fazla vedat muriç kalitesinde olacağı gerçeğiyle yüzleşeceği gerçeği.

her seferinde acı tecrübelerle ogrensek de en azından her dönem birşeyler öğreniyoruz.Bu dönem öğrendiğimiz ise albayrak ve ali dürüst un asla yönetici olamayacağı ve bu başkanın da tekrar aday olamayacağı gerçeğidir.

Transfer için yönetimi savunuyordum burada beklemek lazım gibisinden ama yok küfür edeceğim

bu dönemde adam gibi transfer yapamazlarsa saklanacak delik arasinlar cünkü kimse rahat birakmaz bu saaten sonra bunlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt