Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu serefsizler takimdaki butun oyunculari satip kimseyi almayacak, cunku bunlar icin Galatasaray yoneticiligi 5 gomlek buyuk.

Daha iyi bilmesem hukumetin parmagi var diyecem. Sanki bize bu sene yaristan cekilin demisler gibi geliyor. Bu sene basaksehir sampiyon olsun gerisine bakariz demisler gibi geliyor.

Yoksa bu takimin forveti hazir transfer doneminin ilk gunu hazir olmasi lazimdi.

Albayrak ve Cengizim isi degil bu, bu ikilisinin ben yedi ceddini ....

Acik acik soyliyim eger hoca cikip derse bu yonetim almiyor, yapamiyor ben bunlar ile calismam butun yonetimi sallandirirlar.

Bu sene sampiyon olacaksak bu transferleri yapacaksiniz, eli mahkum yapacaksiniz. Kaynak yaratamiyorsaniz sie olup gideceksiniz.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Hayatı boyunca Terim'in olduğu zamanlarda gelip başarıya ortak olan, futbol konusunda kara cahil olup herhangi bir kulüpte basın sözcüsü olmaması gereken bir adamı birde transfer sorumlusu yaparsan biz daha çok saç yolarız.

Takımın durumu kaç ay öncesinden belliydi ve Terim de sürekli bu konuyu gündemde tuttu yaptığı açıklamalarıyla. Sen şayet başarılı bir yönetim olsaydın çoktan bazı oyuncularla anlaşman, anlaşma olmasa bile bazı aşamaları aşman gerekirdi ama bizimler yine son güne kadar bazı isimlerle oyalanıp sonunda da fair play, maddi durum ve Çin de ki kararsız durum vs. gibi saçmalıklarla karşımıza çıkarlar.

Benim bunlardan zaten bir beklentim yok, umarım yanılır iyi işler yaparlar ama bu kadar amatörce yönetiyorlar ki belki bozuk saat misali arada bir doğruyu bulurlar.

Medipol Başakşehir, Serdar Taşcı ile anlaşmaya vardı..

Kaynak: Fırat Günayer (Twitter)

Fenerbahçe, Serdar Aziz ile menajeri aracılığıyla iletişime geçti. Serdar Aziz, Fenerbahçe'de oynamak istediğini ve önceliğinin Fenerbahçe olduğunu iletti. (TRTSpor)

1546707761014.webp

Serdar intikam duygularıyla Fenerbahçe'yi seçmiş olabilir. İnanırım bu habere

Sadık’a 1.5 m verdiler.Serdar’a 3.5 4 verirlerse,Serdar’da alacaklarından vazgeçerse güle güle.Yoksa a2’ye yolla orada takılsın.Biz alışığız oynamadan para alan oyunculara.

SON DAKİKA - Galatasaray'ın yolları ayırma kararı aldığı Serdar Aziz, Fenerbahçe ile 4.5 yıllık anlaşma sağladı.

serdar kime gidiyorsa gitsin yeterki iyi bir bonserviz alalim. yönetime gelince eger bu sezon sampiyon olamasak defolur giderler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt