Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3Qeg1dOB_400x400.jpg

serdar fenere hayırsız olsun.Umarim bizdeki gibi doktorların bulamadığı ağrılarla en az 10 maç kaçırır ve oynamadığı bir maçtan 23 saat sonra maldivler den foto paylaşır,takımın yarısı yokken hakeme top filan fırlatır..

Yüz de yüz yabanci siniri geliyor. Koc gidip büyük baskana yag yakmistir. Baskanim bize borc isinde yardim et ve yabanci sinirini geri getir demistir. Yoksa niye 2 tane türk stoper alsinlar ve borclari devlet üstüne alsin?

FB’ye gitmesi mesele değil bedava ya da komik sayılara giderse işte o zaman her iyi oynadıkça söveriz . Hoca sen de gittin yolladın adamı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

twitterdaki fenerliler sadık için üzüldüğümüzü falan yazmış.altyapı fenere çalısıyomus he XD 26 yasına gelmiş vasat sadık için mi üzülcez yani..yoksa Galatasaraya geri dönmek istediğinde reddettiğimiz,son çare olarak fenere sıgınan,ib... fener diye bagıran sözde kaptan belezoglu için mi XD

seviye ne düştü bunlarda :d

2-3 milyon euro alabilirsek güzel olur

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne ihtarı.. bonservisini biz veririz alacaklarına karşılık.
yani bonservis beklentimiz yoktur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
canına susamamışsa apo böyle bişey yapamaz.taraftar hoplatır. fenere alacaklarına karşılık adam vermek de ne oluyor

Serdar vasatın teki istediği takıma gitsin umrumda değil.Ancak Sadık’a bile 1.5 m veren kuşlardan bonservis alamamak rezilliktir.

Cengiz ve Albayrak'tan transfer bekliyoruz. İkiside futboldan gram anlamayan insanlar. Yazık bize valla yazık.

abdürrahim albayrak transfer görüşmesinde!!

bursadan geldiğinde Galatasaraylıydım,bjkyi reddettim ehehühe diye konusan,sakatım diye maçlara cıkmayan,tatillere giden serdar hem bjkye hem fenere faydalı olur gercekten xD sadece gecen sezonki şampiyonlukta burun ameleiyatı olmayıp fedarkarlık yaptı.ama bu adam 2017yi boş geçirdi zaten.

serdarın ayrılması dogru olur.yola cıkılmaz onunla.gökay güney dogru tercih olacak.

Yuzu kilo almis

Vucut+ bacaklar iyi

kuşlara çok büyük bonservis verilmedikçe satılmamalı serdar yurtdışına 3 kuruşa satsınlar gerekirse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt