Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serdar için 5m euro istiyormuşuz Rodop yazdı,Fb versin alsın

bursadan geldiğinde Galatasaraylıydım,bjkyi reddettim ehehühe diye konusan,sakatım diye maçlara cıkmayan,tatillere giden serdar hem bjkye hem fenere faydalı olur gercekten xD sadece gecen sezonki şampiyonlukta burun ameleiyatı olmayıp fedarkarlık yaptı.ama bu adam 2017yi boş geçirdi zaten.

serdarın ayrılması dogru olur.yola cıkılmaz onunla.gökay güney dogru tercih olacak.

Yav fatih terim silmese serdari bunlari yazacak miydin omurgali olun biraz hasta etmeyin insani
*Terimle arasi acilmamisken elestirenlere lafim yok

Yav fatih terim silmese serdari bunlari yazacak miydin omurgali olun biraz hasta etmeyin insani
*Terimle arasi acilmamisken elestirenlere lafim yok
ben o zamanda pek begenmiyodum serdarı.iyi oynadıgında iyidir demişimdir,hakkını vermişimdir.bak bakalım serdar gidecek diye üzüldüğüm tek bi mesaj var mı?omurgayı git baskalarında ara.ben o kadar fırıldak degilim.gökay ve ozanı yan yana görmek istiyorum diye kac kere yazdım.neyse,git baskasına tak kafayı artık yusuf.

5 aydır forvet diye kıvranıyoruz o kadar çileler cektik ve hala ses seda yok kap dan

Galatasaray kulübü transfer de bu kadar beceriksizlerin eline düşmemistir. Sövdüğümüz dursun bunlardan iyiydi

Şu an sosyal medyada bu haber dönüyor. İnanmak istemiyorum, sinirlerim zıpladı resmen!!!

DHA'ya konuşan Abdurrahim Albayrak: "Henüz hiçbir oyuncu ile anlaşamadık."

dhada öyle bi haber yokmuş dedi taner odabaş

İnsanlarin sinirlenmesinin sebebi bu yonetimin nasil capsiz oldugunu bilmeleri. Yoksa daha yeni acildi dönem ama basimizdakiler capsiz.

Rakibine beleş veremezsin. Daha düne kadar ismi bilinmeyen çöpe 1.5 milyon +2 oyuncu veren takım gelir paşa paşa Serdarı istiyorsa koyar 3 milyonu bizde alacakların düşeriz veririz.

Veya hiç bilemedin git Tolgayla takasla yok öle beleşe vermek bunu yaparlarsa taraftar Cengizi asar

İnsanlarin sinirlenmesinin sebebi bu yonetimin nasil capsiz oldugunu bilmeleri. Yoksa daha yeni acildi dönem ama basimizdakiler capsiz.
o apoda öyle büyük bi çapsızlık var ki terim ve cengiz de kurunun yanındaki yaş misali yanıyor. böyle adama transfer mi emanet edilir

Serdar için 5 milyon euro istiyormuşuz Rodop öyle diyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt