Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun' u aradık hale bak..

Gelen gideni aratır sözü gerçekmiş ne yazık ki

Yav şu serdara sallayanlar hoca açıklama yapmadan önce neredeydi acaba madem bu adam takıma ihanet ediyor sabote ediyordu düne kadar neredeydiniz
Terim'in memnuniyetsizlik haberleri çıkmadan önce Serdar'ın eşinin maldiv fotoğrafı ortaya çıktığında baya kişi eleştirmişti forumda ve sosyal medyada. Ben normal bir olay olarak yorumlamıştım tatile gitmesini örneğin hala da aynı düşüncedeyim.

konuşmak için birilerini arkalarına almaları gerekiyor illa
Belhanda denen zirto fener maçından sonra takımın dengesini bozdu yarısıcezalı oldu takımın öncesinde trabzon gibi takımdan 4 yememizin baş aktörlerinden ama her defasında tekrar ilk 11e döndü hiç ihanet lafı geçmedi takımda ki eli ayağı düzgün 2 turkden birini hain diye yolluyorum hayretle izliyorum olanları seneye yabancı sınırı da gelsin tüyü dikelim hoca nasılsa yine milli takımda milyonları almaya devam eder enkaZı kim temizleyecek bakalim

Belhanda denen zirto fener maçından sonra takımın dengesini bozdu yarısıcezalı oldu takımın öncesinde trabzon gibi takımdan 4 yememizin baş aktörlerinden ama her defasında tekrar ilk 11e döndü hiç ihanet lafı geçmedi takımda ki eli ayağı düzgün 2 turkden birini hain diye yolluyorum hayretle izliyorum olanları seneye yabancı sınırı da gelsin tüyü dikelim hoca nasılsa yine milli takımda milyonları almaya devam eder enkaZı kim temizleyecek bakalim

adam tokat yedı yaw ne suçu var :D

Sakin olun Anlıyorum öfkenizi bir hafta daha sabredin. Bu takıma gerekli transferleri yapmadan 2 yarıya başlatacak göt yok bu yönetim de. Beceremezlerse defolup giderler mayısta

Gomis gitti, rodri gitti, badou gitti okadar lara geldi, nerde lan bu paralar agzina tukurduklerim.

Beni fenerin ve bjknin transferleri ilgilendirmez, aldiklari hepsi cop ve bizde kadroya giremez Burak haric, o serefsizide istemem zaten

6 aydir forvet yok takimda, erenide yolladin simdi ne bok yapacaksiniz sayin koduklarim?

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Cıldıracam ya, garry arabistana gitmedi mi ne yapıyor 5 gündür orada. Bari o açıklansa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt