Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'in memnuniyetsizlik haberleri çıkmadan önce Serdar'ın eşinin maldiv fotoğrafı ortaya çıktığında baya kişi eleştirmişti forumda ve sosyal medyada. Ben normal bir olay olarak yorumlamıştım tatile gitmesini örneğin hala da aynı düşüncedeyim.Yav şu serdara sallayanlar hoca açıklama yapmadan önce neredeydi acaba madem bu adam takıma ihanet ediyor sabote ediyordu düne kadar neredeydiniz
Belhanda denen zirto fener maçından sonra takımın dengesini bozdu yarısıcezalı oldu takımın öncesinde trabzon gibi takımdan 4 yememizin baş aktörlerinden ama her defasında tekrar ilk 11e döndü hiç ihanet lafı geçmedi takımda ki eli ayağı düzgün 2 turkden birini hain diye yolluyorum hayretle izliyorum olanları seneye yabancı sınırı da gelsin tüyü dikelim hoca nasılsa yine milli takımda milyonları almaya devam eder enkaZı kim temizleyecek bakalimkonuşmak için birilerini arkalarına almaları gerekiyor illa
Belhanda denen zirto fener maçından sonra takımın dengesini bozdu yarısıcezalı oldu takımın öncesinde trabzon gibi takımdan 4 yememizin baş aktörlerinden ama her defasında tekrar ilk 11e döndü hiç ihanet lafı geçmedi takımda ki eli ayağı düzgün 2 turkden birini hain diye yolluyorum hayretle izliyorum olanları seneye yabancı sınırı da gelsin tüyü dikelim hoca nasılsa yine milli takımda milyonları almaya devam eder enkaZı kim temizleyecek bakalim
Mirin degil banko kadroya girmekte zorlaniyor.Vasatmı ?
Mirin ve Burak mevcut kadromuzda banko ilk 11 oyuncusu olur. Sadıkta öyle.
Dursun' u aradık hale bak..
Gelen gideni aratır sözü gerçekmiş ne yazık ki
Fenerin forvetiyle didişen bu değil miydi şu an sinirden geçici hafıza kaybı yaşıyor olabilirimadam tokat yedı yaw ne suçu var![]()
Vasatmı ?
Mirin ve Burak mevcut kadromuzda banko ilk 11 oyuncusu olur. Sadıkta öyle.