Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim takımına bu kadar sahip çıkan taraftara saygı gösterse çıkar iki kelime açıklama yapar gerçekten çok vasat adamların eline kaldık bakalım nasıl sonuçlanacak bu transfer dönemi çok merak ediyorum ...

Bu ulke boyle yonetiliyor ya harbiden bazem diyorum bokunuzda bogulun.

Bu ulke Galatasarayi hakketmiyor!

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

bi futbolcuyu katı bir şekilde eleştirmemiz ya da ona hakaret etmemiz için öncelikle yedigi haltların ortaya cıkması gerekiyor.yani bu hep böyledir.yeni bi yol bulduysanız söyleyin bilelim

anlık gündem yabancı kuralıyla birlikte rakiplerdeki bütün yerlileri övmek ve onların yaptığı yerli yabancı bütün transferleri övmek transfer istiyorum ama yapılan transferlerden hiçbiri gelsin istemezdim şahsen genel olarak transfer seven arkadaşlar var transfer iyidir kim olduğuna bakma yenilik kafasında yani bide ''komşunun tavuğu komşuya kaz görünür'' atasözünü sevenler..
ŞUAN ONLARIN YAPTIĞI HAMLELER DEĞİL,BİZİM TAKIMDAN GİDENLERDE DEĞİL,YAPACAĞIMIZ TRANSFERLER ÖNEMLİ..

Fener serdarı alcaksa s..s..5 milyonu verir Aykut bilmem ne şefi bile bile kaşıyor taraftarı

Alan Carvalho gelecek sadece tarihi belli değil. Adamın sözleşmesi devam ediyor. Kurallara uymak zorunda. Son güne kadar. .. Onur'un trabzon la meselesinin sonlanması bekleniyor. Ömer Toprak için uğraşılıyor. 2 stoper in biri yabancı olucak.

Fener serdarı alcaksa s..s..5 milyonu verir Aykut bilmem ne şefi bile bile kaşıyor taraftarı

Alan Carvalho gelecek sadece tarihi belli değil. Adamın sözleşmesi devam ediyor. Kurallara uymak zorunda. Son güne kadar. .. Onur'un trabzon la meselesinin sonlanması bekleniyor. Ömer Toprak için uğraşılıyor. 2 stoper in biri yabancı olucak.
onur mu bekleniyor :D

Once Eren kadrodayken adami nimetten saymayip forvet yok diyorduk. Simdi Erende gitti dimdizlak kaldik ortada. Oh pardon, Mugdatinho da vardi.

Abdürrahim efendi siyasetten vakit bulursa transferle ilgilenir .

Basaksehirinde ta ... Tasci yerine Azizi Irfan takasinda alamazlarmiydi? Adam orta sahamiza iyi alternatif olurdu ve maasida orda fazla yüksek degildir.

Yabancı sınırı gelirse kulube kilidi vururuz. İsmail-Ahmet-Ömer- 180kg akbaba- celil - yunus - mustafa kapı - mugdat var sadece. İlk 11e bunlardan yunus-mustafa kapı girer. Gerçi gelirse 2 sene icinde gelmez takımlar ona göre kurdu kadrolarını ama yine toparlayamayız

A.Albayrak : Başcanımında dediği gibi inan edin hepsini alacazzzz...Allahıma şüçürler olsun kamp ortamı çok cüzel Fatih Hozam mutlu.Burdan selam yolluyorum I love you Hozam...

hoca acıklama yapmadan önce diyosun???serdar foto muhabbeti olunca da eleştirenler oldu.hem hoca bahsetmese,medya haber yapmasa serdar hakkında boş yere niye konusalım?haberimiz olacak,bişeyler ortaya cıkacak kki konusalım.

bi de serdarı eleştirdim ve gitmeli dedim diye mi ortada yoktum?ben serdarı hiç bi zaman destekleyici mesajlar atmadım.hiçbi zaman ramos,kaptan muamelesi cekmedim.ben serdar fanı degildim.ve gitmesine de üzülmüyorum.net.bu konuda aşırı üzgün bi mesajım yok.asıl sizler fatih hoca lokomotiv macından sonra sadece eren degil,başkalarının hesabını kesecegim dediğinde nerdeydiniz?şimdi neden şaşrıyosunuz serdarın ortaya cıkan rezilliklerine?bu baska bi futbolcu da olabilirdi.ayrıca serdar 2017yi sakat geçirdi diye biçok eleştirenler oldu.
Olayı kişisel alma sergen sen dediğin gibi olabilirsin ama çok var zamanında tek laf etmeyip bir anda adama hain damgası vuran ayrıca rezillik dediğin tatile gitmesi ise ben buna katılmıyorum bu olayda bu kadar büyütülecek bir şey yok elinde kısıtlı imkanlar varken hiç yok derdimiz galatasaray gidişat iyi değil bu beceriksiz yönetimden ümidimiz yok şu şartlar altında düzgün 2-3 topcundan birini devre arasında yollamak saçmalık ben ışık görmüyorum umarım değişir bir şeyler

Galatasaray da dusmani , haini dışarda arama . Bi Macta daha ayılıp bayılmani görürsem 90 dakika soverim A.Albayrak .

SON DAKİKA - Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy: "Tolgay Arslan ve Serdar Aziz, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor." (TRT Spor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
DwKgf8rWkAAEnV6

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt