Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akşam akşam asabımı bozma benim
AN66SAxMbiJdKa-9FfiLEGynRH8cIs8Sh7J0jYGGjw=s900-mo-c-c0xffffffff-rj-k-no

Hakikaten artık sabırları taşırıyorlar. Bu neyin bekleyişidir anlamak mümkün değil.

Serdari bedava vermeyin sevgili başkan ve apo durduk yere ssvdiklerinizi küfür malzeme etmeyin

Sakin olun Anlıyorum öfkenizi bir hafta daha sabredin. Bu takıma gerekli transferleri yapmadan 2 yarıya başlatacak göt yok bu yönetim de. Beceremezlerse defolup giderler mayısta
Yazın da aynı seyleri diyorlardı, hatta son gune girerken bile kimsenin icinde suphe yoktu. Yazın bi tane forvet alsalardı su an hem cldeydik hem ligde en az 35-40 arası puanımız vardı. Sabretmekle olmuyor ses cıkaracaksın bunlara sosyal medyada. Serdar gitti eren gitti garry gitti, takım her gecen gün güc kaybediyor şurada macımıza 13 gün kaldı. Yapacagımız bi puan kaybı basaksehirle aramızdaki farkı 9’a cıkaracak. İlk 3-5 maçı seriye bağlamalıyız. Sezon başından beri bu takım forvet forvet diye ağlıyor, yönetimin transfer döneminin ilk günü forveti yapıştırması lazımdı. Forvetsiz kamp yapıyoruz ne bokuma yarayacak o kamp simdi. Takımda 4-5 eksik var 2 haftadan az bi zaman kalmıs maclara hala daha sabredin diyorsunuz. Ha 10 puan onde tamamlariz ligi eksigimiz fazla yoktur kampa adam getirmezsin gec dahil edersin o ayrı. Ama takımın 11inden 3 oyuncu eksildi lan bunların alternatifi bile yokken kampa girdik, isin ciddiyetini kavrayın

Robinho - Adebayor - Bajic - Elia - Kerim Frei - Visca - Napeleoni

6 puan önümüzdeki takımın hücum hattına bak birde bizim takımın hücum hattına ;

Sinan - Feghouli - Onyekuru - Muğdat

Albayrak ve Cengiz ikinizde defolup gidin artık...
Beceriksiz ve vizyonsuz adamlardan bıktık...

İletişim devrinde bu kadar iletişimsizlik... Ya arkadaş Terim'in yaptığını koca kulüpte yapacak biri yok mu? Çık GSTV'ye anlat işte..

Millet sinir krizi geçiriyor burada. Bu kadar aptallık olmaz. Transfer döneminde gerekirse her gün çıkıp konuşma yapılmalı. Çünkü çok fazla bilgi kirliliği oluyor.

Burda sakin olun diyorlar ya, yonetim isini bilir diyorlar ya cildiriyorum lan.

Kardesim biz malimizi biliyoruzda konusuyoruz.

Fener taraftari gibi olmayin biras gercekci olun.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Serdar kime gider bilmem ama yine söylüyorum göndermekle hata yaptı hoca yerli oyuncu bulmak çok zor

Dursun malı bile iyi oyuncu almaya çalışırdı uğraşırdı beterin beteri var valla

Bakin buraya yaziyorum, muslerayi satip o cuceyi alacaklar.

Sonrada diyeceklerki Galatasarayin menfaatlari icin yaptik bende basicam kufuru.

Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!

Bulun bir tane basın sözcüsü, her gün 19.05'te günün haberlerini anlatsın. 5 dakika sürer şu iş 5 dakika. Hem bilgi kirliliği olmaz hem yönetime artı puan yazar.

Nazifoğlu'na herkes gibi bende kızardım ama adam iyi-kötü hemen her gün çıkıp bu tip konuşmalar yapardı. Onun biraz daha akıllısını bulun işte.

Skrtel, Reyes, Roman ve Sadık Çiftpınar'a sahip bir takımın Serdar Aziz'e talip olmasının sebebi ne o zaman. Tam tersi sınır gelecek ama önemli olan ne zaman geleceği.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yabancı sınırı geliyor %99 duyumlar 8+3 müş ki bunu 2-3 ay önce duymuştum. Şimdi koçun başkanla görüşmesi ve ardından fbnin sakıp, serdar ve tolgay gibi hamleleriyle eminim artık. Rakiplerin tüm iyi yerlileri toplıyor sen elindeki en iyi yerlileri yok pahasına gönderiyorsun, bunlar akıl işi değil. Serdarı fbye kaptırırlarsa ve yabancı sınırı geldiğinde ahmet banko stoperimiz olacaksa afedersiniz ama ben hepsine küfrederim. Elimizde birtane iyi yerli yok) ozanında yazın gideceğini düşünüyorum). Yabancı sınırı geldiği an biteriz.
Serdar geçen sene 30 maç yapmış, sakat burunla şampiyonlukta kilit rol oynamış bir adam. Fatih hoca çok yanlış işler yapıyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz taraftar olarak Şampiyonluğa inanıyoruz ve Şampiyon olmayı çok istiyoruz ama Yönetimin ayni istek de olduğuna zerre kadar inanmıyorum . Bir insan düşünün , son güne kadar ağzını yaya yaya 2 forvet alicaz desin , su güzelim kadroyu mahvetsin . İnsan utanır da transfer donemi başlamadan imzaları attırırdı . Adamlar kimin boşta forveti varsa daha yeni yeni teklif yapıyor . Yazıklar olsun ... hem de bin kere

2 gün önce yabancı sınırı gelecek dediğimde yok yav olmaz öyle şey diyordunuz. Yabancı sınırı bağıra bağıra geliyor.
Çok merak ediyorum Selçuk, Tarık, Ömer, Eren gibi çöpleri de gönderdikten sonra takımda hiç yerli oyuncu kalmayınca nasıl bir strateji izleyeceğiz...
Resmen tezeği avuçluyoruz.

Dursun hain dedik ama sanırım daha büyük hainler var bu klüpte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt