- 12 Haziran 2011
- 72.215
- 21.812
- 2.743
akşam akşam asabımı bozma benim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akşam akşam asabımı bozma benim
Evet selçük fenerde demişti ama keşke o trajediyi yaşamasaydı da selçük fenere gitseydi. aslında haklıydı anlaşmıştı ama 3 temmuz operasyonunu polisten duyup bize imza atmıştı üstat...
Yazın da aynı seyleri diyorlardı, hatta son gune girerken bile kimsenin icinde suphe yoktu. Yazın bi tane forvet alsalardı su an hem cldeydik hem ligde en az 35-40 arası puanımız vardı. Sabretmekle olmuyor ses cıkaracaksın bunlara sosyal medyada. Serdar gitti eren gitti garry gitti, takım her gecen gün güc kaybediyor şurada macımıza 13 gün kaldı. Yapacagımız bi puan kaybı basaksehirle aramızdaki farkı 9’a cıkaracak. İlk 3-5 maçı seriye bağlamalıyız. Sezon başından beri bu takım forvet forvet diye ağlıyor, yönetimin transfer döneminin ilk günü forveti yapıştırması lazımdı. Forvetsiz kamp yapıyoruz ne bokuma yarayacak o kamp simdi. Takımda 4-5 eksik var 2 haftadan az bi zaman kalmıs maclara hala daha sabredin diyorsunuz. Ha 10 puan onde tamamlariz ligi eksigimiz fazla yoktur kampa adam getirmezsin gec dahil edersin o ayrı. Ama takımın 11inden 3 oyuncu eksildi lan bunların alternatifi bile yokken kampa girdik, isin ciddiyetini kavrayınSakin olun Anlıyorum öfkenizi bir hafta daha sabredin. Bu takıma gerekli transferleri yapmadan 2 yarıya başlatacak göt yok bu yönetim de. Beceremezlerse defolup giderler mayısta
Yabancı sınırı geliyor %99 duyumlar 8+3 müş ki bunu 2-3 ay önce duymuştum. Şimdi koçun başkanla görüşmesi ve ardından fbnin sakıp, serdar ve tolgay gibi hamleleriyle eminim artık. Rakiplerin tüm iyi yerlileri toplıyor sen elindeki en iyi yerlileri yok pahasına gönderiyorsun, bunlar akıl işi değil. Serdarı fbye kaptırırlarsa ve yabancı sınırı geldiğinde ahmet banko stoperimiz olacaksa afedersiniz ama ben hepsine küfrederim. Elimizde birtane iyi yerli yok) ozanında yazın gideceğini düşünüyorum). Yabancı sınırı geldiği an biteriz.Skrtel, Reyes, Roman ve Sadık Çiftpınar'a sahip bir takımın Serdar Aziz'e talip olmasının sebebi ne o zaman. Tam tersi sınır gelecek ama önemli olan ne zaman geleceği.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi