Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forum tam ortadoğu gibi oldu.. Millet birbirine küfrediyor..

Asıl düşman belli toplanıp ona küfredeceğimize bizi birbirimize düşürdüler resmen..

evetr cop almadan duramiyor maalesef

Forum tam ortadoğu gibi oldu.. Millet birbirine küfrediyor..

Asıl düşman belli toplanıp ona küfredeceğimize bizi birbirimize düşürdüler resmen..
Ortadoğudaki düşman da hayalet düşman olduğu için insanlar muhattap bulamadığı için birbirine giriyor. Bizimki de o hesap

Ne Beyaz Transfer mi?

Taşdemir'i 2-3 kez izlemiştim seneler önce beğendiğim hücuma katkı veren bir sol bek. Sakatlık riski var ama maaşı uygunsa denenmesinde sakınca yok.

Yönetime kimseyi alamadıkları için saydırıyoruz ama Emre'yi aldılarsa yiyecekleri küfrün niteliği ve niceliği değişecek

Emre daha 23 yaşındaymış. Tl üzerinde anlaşıcskmış gelsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@Berke Deniz

Mezunluk törenine @Can Muric 'i davet et
Ederim gelebilirse.

Hayır gavotara bak, vergiyi bunlar için mi ödüyormuşmuş. Ne demek istediğini anlamadım gerçi ama, ben nabacam onun vergisini :asd: Avrupa'ya göçen Türklerin çoğu böyle olmak zorunda mı yahu? (Düzgün insanlar var tabi ama bir kısmı tipik şey seçmeni gibi hareket ediyor)

Ederim gelebilirse.

Hayır gavotara bak, vergiyi bunlar için mi ödüyormuşmuş. Ne demek istediğini anlamadım gerçi ama, ben nabacam onun vergisini :asd: Avrupa'ya göçen Türklerin çoğu böyle olmak zorunda mı yahu? (Düzgün insanlar var tabi ama bir kısmı tipik şey seçmeni gibi hareket ediyor)
vergisiyle üniversite öğrencisi okuttuğunu sanıyor adam asdhasdsadas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt