Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre taşdemir solbek degil ama yetenekli bi sol açık,hayır demem de gerek var mı?ömer bayramı yolla o zaman.ama sakattı aprdon :d

Alan cepte - Rahat olun.

Çin basını, Galatasaray'ın Alan transferini duyurdu! sports.sina.com.cn sitesi, “Alan Galatasaray’a katılacağı için Evergrande forvet arayışlarını sürdürüyor. Barcelona’dan Malcom için görüşmeler sürüyor” şeklinde bir haber yaptı. Böylece 29 yaşındaki golcünün transferi bir anlamda duyurulmuş oldu.

611c681c2f21e9a918ddce59153db815.jpg

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sivasspor maçını kaybetseydik ve Serdarın maçtan önce midem ağrıyor deyip maç akşamı Maldivlere gittiği ortaya çıksaydı Burda Serdarı savunanlar ne derdi acaba?

Kimse o konuda Serdar'ı savunmadı.

Ağır para cezası kes gerekirse 150-200 bin Euro.2. devrenin başında da 1-2 maç oynatma olsun bitsin.Serdar gibi stoper bulmak kolay mı bu yoklukta?

evet klasik

Ömer Bayram
Mugdat Celik
Ahmet Calik
Emrah Bassan
Tarik Camdal
Olcan Adin
Salih Dursun
Oguzhan Kayar
Veysel Sari
Sercan Yildirim
Yigit Gökoglan

transferimizi yapmis olduk

a) Sağlam Ömer Bayram b) Sakat Emre Taşdemir

ben b diyorum.

Kjær 'ın gelmesi tabiki de çok olası değil ama yinede insan istiyor Kjær 'ın gelip Kjær-Ozan tandemini izlemeyi

Kjær Avrupalı-tecrübeli-pozisyon bilgisi üst seviyede-defansif özellikleri gelişmiş-fizik üstünlüğü olan-havadan etkili ve ayağı da temiz olan birisi ama benim gözümde en önemlisi hem iyi bir hamle stoperi hem de pozisyon itibariyle geriyi temizleyen iyi bir denge stoperi olabiliyor

Eğer bir stoper alacaksak Mangala gibi "sorunlu" bir adam değil de Kjær gibi savunmaya liderlik edecek Ozan 'a da yardımcısı olacak birisini alalım

Ozan 'a da yazık günah çocuk 18 yaşında oynadığı maçların çoğunda 30 yaşını devirmiş defansçılarımızın arkasını temizlemekle uğraştı bırakalım da Ozan 'ın arkasını temizleyecek birisini alalım çocukta bu kadar yükün altında ezilmez o zaman ...

Size bişey diyimmi ömerden iyidri emre taşdemir . Ömer satılsın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alan cepte - Rahat olun.

Çin basını, Galatasaray'ın Alan transferini duyurdu! sports.sina.com.cn sitesi, “Alan Galatasaray’a katılacağı için Evergrande forvet arayışlarını sürdürüyor. Barcelona’dan Malcom için görüşmeler sürüyor” şeklinde bir haber yaptı. Böylece 29 yaşındaki golcünün transferi bir anlamda duyurulmuş oldu.
ffp'den ötürü salıyolar alan'ı ne malcom'u

Allahin eziği

Ondan sonra yaaa avrupalilar cogggg irkci yeaaaa

Ben senin gibi itler icin mi vergi ödiyorum yaşin 24-25 halen mezun olamadin

Kan emeci seni
Ne diyon? Mezunluk durumum sana neden battı? İstediğim zaman bitiririm. Avrupalı mısın sence sen? Buradaki malum kitleyle farkı yok çoğununda, neyse. Olm ben senin vergini nabayım? Belki ödediğin verginin 10 katını ödüyoruz? Ne ödüyorsun allasen?

italyadan birini alalim di marzio bombayi patlatsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt