- 2 Temmuz 2011
- 132.612
- 55.561
- 5.338
emre taşdemir solbek degil ama yetenekli bi sol açık,hayır demem de gerek var mı?ömer bayramı yolla o zaman.ama sakattı aprdon :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi ara bu baya kıymete binmişti sonra düşüşe geçti herhalde.nasıl bu hale geldi
Bi ara bu baya kıymete binmişti sonra düşüşe geçti herhalde.nasıl bu hale geldi
Sakatligi yuzundenBi ara bu baya kıymete binmişti sonra düşüşe geçti herhalde.nasıl bu hale geldi
Sivasspor maçını kaybetseydik ve Serdarın maçtan önce midem ağrıyor deyip maç akşamı Maldivlere gittiği ortaya çıksaydı Burda Serdarı savunanlar ne derdi acaba?
Ben Kimim ?
a) Sağlam Ömer Bayram b) Sakat Emre Taşdemir
ben b diyorum.
ffp'den ötürü salıyolar alan'ı ne malcom'uAlan cepte - Rahat olun.
Çin basını, Galatasaray'ın Alan transferini duyurdu! sports.sina.com.cn sitesi, “Alan Galatasaray’a katılacağı için Evergrande forvet arayışlarını sürdürüyor. Barcelona’dan Malcom için görüşmeler sürüyor” şeklinde bir haber yaptı. Böylece 29 yaşındaki golcünün transferi bir anlamda duyurulmuş oldu.
Feci bi görüntü.gökhan töre volume 2
Ne diyon? Mezunluk durumum sana neden battı? İstediğim zaman bitiririm. Avrupalı mısın sence sen? Buradaki malum kitleyle farkı yok çoğununda, neyse. Olm ben senin vergini nabayım? Belki ödediğin verginin 10 katını ödüyoruz? Ne ödüyorsun allasen?Allahin eziği
Ondan sonra yaaa avrupalilar cogggg irkci yeaaaa
Ben senin gibi itler icin mi vergi ödiyorum yaşin 24-25 halen mezun olamadin
Kan emeci seni