Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.625
- 8.347
- 403
transfer çalışması yok XDDTransfer çalışmalarını ya muazzam bir gizlilikte yürütüyorlar kendilerinden başka kimsenin haberi yok yada transfer çalışması yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer çalışması yok XDDTransfer çalışmalarını ya muazzam bir gizlilikte yürütüyorlar kendilerinden başka kimsenin haberi yok yada transfer çalışması yok.
Bunlar vallahi de billahi de ya beceriksiz ya baska isler donuyor, baska aciklamasi olmaz yani bunun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"GARRY'NİN PARASI SIMON KJAER'E"Ver kırmızıyı @Admin
Harbiden ben neden sana cevap veriyorum? Allah'ın kırosu
Merak etme bu tip biriyle bir hukukum olamaz. Hadi sağlıcakla.
Transfer çalışmalarını ya muazzam bir gizlilikte yürütüyorlar kendilerinden başka kimsenin haberi yok yada transfer çalışması yok.
sakin ol
internette mesaj yazıyorsun
kimse kimseyi tanımak zorunda degil
sen kafayı yemişsinSende ikile, salca olma.
Kahraman sanki, kodugumuna bak.
Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar!
Ya sie git, eleman gelmis tanimadigi adama oglum diyor sen burada kelime yapiyorsun.sen kafayı yemişsin
Ertan Süzgün: "Galatasaray, Bursaspor'dan ayrılan Emre Taşdemir ile anlaştı." (Beyaz TV)
Yalandır heralde?
Omer BayramErtan Süzgün: "Galatasaray, Bursaspor'dan ayrılan Emre Taşdemir ile anlaştı." (Beyaz TV)
Yalandır heralde?
5 milyona veriyorlarsa hemen alsınlar da sanmıyorum verecekleriniSevilla taraftarı 5 milyon versinler alsınlar yazmış
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi