Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kajer sürekli oynuyo sanırım,hayali bile kurulmasın boşa

Bunlar vallahi de billahi de ya beceriksiz ya baska isler donuyor, baska aciklamasi olmaz yani bunun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben yakın zamanda Başkanın Fatih hocayı zor durumda bırakıp göndermek için gerizekalı taklidi yaptığını düşünmeye başladım. Kulübü zor durumda göstererek, acındırarak iyi işler yaptığını vurgulayıp duruyor. Kulübün tarihinden habersiz sanırım başkan. Uefa'dan men almamayı başarı sayıyor şaka gibi

Ver kırmızıyı @Admin
"GARRY'NİN PARASI SIMON KJAER'E"

İspanyol basını, Galatasaray'ın Simon Kjaer'i transfer ederek savunma hattını güçlendirmek istediğini duyurdu. Haberde Serdar Aziz ile yolların ayrılacak olması hatırlatılırken, Garry Rodrigues'den elde edilecek gelirle Simon Kjaer için teklif yapılacağı belirtildi.

chp-yonetiminden-son-cc54e85c32fc55322305.gif

Tek umudum nagatomo transferi gibi ismi geçmemiş bi ismin sürpriz şekilde transfer edilmesi.bukadar sessizlik hayra alamet değil

Ertan Süzgün: "Galatasaray, Bursaspor'dan ayrılan Emre Taşdemir ile anlaştı." (Beyaz TV)

Yalandır heralde?

Sevilla taraftarı 5 milyon versinler alsınlar yazmış

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu yönetime sezon bitmeden el çektirilmelidir.Bu kadro ile zaten havlu atacağız.Sezon sonu seçim ile uğraşıp transferi baltalamaya gerek yok.

fatih hocanın antrenmandaki her haline bişey söylemek anlamsız geliyo.tamam duygularını ,hüznün belli eden bi adam.ama her zaman da gülümseyemezki.

bi fotosu var aklımda.arda hakkında albayrakla konusurkenki.bak o ifade çok sey söylüyo işte.ama her yüz ifadesinden bişey cıkarmayalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt