Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler bişey dicem , Cidden Fatih hoca sizce kimi istiyordur şuan

Çünkü hoca en son Amerikaya tatile gittiği zaman Drogba ile Sneijder gelmişti Galatasarayımıza...

Buna ne diyorsunuz?
Screenshot_2018-12-31-19-58-25-808_com.kokteyl.mackolik.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Neyse ben en iyisi ayakkabılarımın içinde tiner kokusu çekmeye devam. Nede olsa orjinal ayakkabılar orjinal Tiner. Belki biraz Bejekeli kardeşlerin kafasını yaşayıp Abdu ve Musto'nun hala daha hareket etmemelerini biraz olsada unutmuş olurum. Ne mutlu internetden sattığımız ayakkabılar! Şimdiden kafası geldi abv

Falcao Drogba Sneijder Hagi gibi büyük oyuncuları paradan önce vizyonu olan yöneticiler getirebilir bu herzaman böyle olmuştur

Alan işi bitti gibi geliyor bana feghouli olayına döndü.. Önce kesin dendi ardından olumsuz haber çıkmayan bir bekleme süreci geçiyor.

O zaman Feghuli'yi niye oynatmadı ?? Bu sezonda olan biteni teknik ve idari acıdan acıklayamıyorum. Bi teori üretemiyorum. Bilmedigimiz seyler var sanki..

Kanka boşver karışma sen, kızma çocuğa gitmicekmiş işte taş gibi top oynamaya başladı hemde çocuğun suçu yok

O zaman Feghuli'yi niye oynatmadı ?? Bu sezonda olan biteni teknik ve idari acıdan acıklayamıyorum. Bi teori üretemiyorum. Bilmedigimiz seyler var sanki..

Bilmediğimiz bir şey yok. Feghouli baslangıcta pek de şeyine takmıyordu takımı ve ligi. Haklı olarak da kesik yedi. Haa bir iki maçtır iyi diye umutlanmamak lazım. Daha çook
borcu var bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt