Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.061
- 44.202
- 3.888
Haha akşam akşam iyi güldüm ben bu aşkına inanan var mı acaba diyordum güvenilir kaynak diye biliniyormuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haha akşam akşam iyi güldüm ben bu aşkına inanan var mı acaba diyordum güvenilir kaynak diye biliniyormuş..
Gomis gittiğinden beri forvetsiz kaldık zaten renkdaş ...Yeni yıla forvetsiz girersek tüm sene öyle geçecek demektir.
Buna ne diyorsunuz?Ekli dosyayı görüntüle 35857
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feghouili ve Belhandaya Terimden izin yokmuş ASPOR
agir copPremier Lig ekibi West Ham United, Samir Nasri ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Premier Lig ekibi West Ham United, Samir Nasri ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.
ben kari isteremBeyler bişey dicem , Cidden Fatih hoca sizce kimi istiyordur şuan
Premier Lig ekibi West Ham United, Samir Nasri ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığını açıkladı.
O zaman Feghuli'yi niye oynatmadı ?? Bu sezonda olan biteni teknik ve idari acıdan acıklayamıyorum. Bi teori üretemiyorum. Bilmedigimiz seyler var sanki..
O zaman Feghuli'yi niye oynatmadı ?? Bu sezonda olan biteni teknik ve idari acıdan acıklayamıyorum. Bi teori üretemiyorum. Bilmedigimiz seyler var sanki..